Napi tippajánló: Franciaország - Észtország

2012-06-05
Franciaország az EB előtti utolsó felkészülési meccsét játssza az észtekkel. Észtország ideális ellenfél lehet, nem is túl erős, de nem is túl gyenge! ami fő, hogy nem egy durva csapat, és a legfőbb dolog, hogy senki ne sérüljön meg!

 

Franciaország - Észtország

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.50

Iroda: bet-at-home

Kezdés: ma 21:00

 

Ma az MMArena-ban fogadják a franciák az észteket az utolsó felkészülési meccsükön, aztán irány az EB. L. Blanc kapitány azzal a csapatával szeretne kezdeni, akik majd az EB első meccsén is pályára lépnek valószínűleg. Valami hasonlót tervez Blanc, mint tegnap ellenünk Trapattoni. Az észtek tehát szembe kell nézzenek például Benzemával, Ribery-val, Ramival, vagy Nasrival.

A gallok két felkészülési mérkőzése jól sikerült, hisz a szerbeket 2-0-ra vették, Izland ellen pedig 1-2-es hátrányból sikerült fordítaniuk, és nyertek 3-2-re. A franciákkal senki sem számol, mindenki a spanyolokat és a németeket favorizálja, viszont egyáltalán nem lebecsülendő ez a csapat. A legutóbbi VB-n nagyot égtek, viszont azóta sok dolog megváltozott arrafelé, és Riberyék sikerre éhesek!

Észtország válogatottja sokat fejlődött az évek során, az írekkel pótselejtezőt játszottak, de ott alulmaradtak. Az a két találkozó lehet, hogy kicsit megtörte őket, mert azóta nem igazán megy nekik. Felkészülési meccsen az ukránok 4-0-ra, míg Horvátország 3-1-re verte el őket.

Aztán fáradtak is lehetnek, hisz elsején és harmadikán is játszottak a Baltic Cup keretein belül, ahol a finnektől kikaptak, Litvániát viszont megverték.

A tippünk, hogy a franciák szereznek egy kis önbizalmat, az sosem árt. Begyakorolnak még egy-két figurát, csiszolnak az összjátékon, és otthon megtömik az észteket. Aztán nem kizárt, hogy kapnak is, az észtek nem játszanak rossz focit úgy alapvetően, és itt nekik nincs veszítenivalójuk. 3-1, vagy 2-1 lesz a vége!

Sok sikert a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,