Napi tippajánló: Franciaország-Grúzia

2012-05-07
Ma játsszák a szlovéniai U17-es EB-n a második csoportmeccseket, Franciaország Grúzia válogatottjával mérkőzik. Az nyitómeccsen a gallok 2-2-t játszottak Izlanddal, míg a grúzok 1-0-ra kaptak ki a német válogatottól. Nem vitás, cél a győzelem mindkét együttesnél!

Franciaország-Grúzia

Tipp: Franciaország

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

Franciaország együttese pénteken talán kisebb meglepetésre csak döntetlent játszott Izlanddal, így ma győzniük kell, ha tovább akarnak jutni. Izland ellen a 66. percig nem is volt semmi probléma, 2-0-ra vezettek, és mindenki azt hitte, hogy zsebben a meccs. Talán túlzottan is megnyugodtak, a szigetország válogatottja pedig egyenlíteni tudott. Ebből minden bizonnyal tanultak a gall srácok, 2-0-ról nem lett volna szabad pontokat veszíteni. Amúgy a francia utánpótlás egész jó, a tavalyi VB-n is a legszebb focit a franciák és a németek játszották, igazi érett játékosok kerülnek ki az edzők keze alól már 17 évesen is.

Grúzia együttese meglepetésre van itt az EB-n. Az ő erősségük a védekezés, amit a németek ellen is bemutattak. Kikaptak ugyan 1-0-ra, de senki sem várta Grúziától, hogy majd az EB győzelemre is esélyes németeket fogják megverni. X-re játszottak, kontrázgattak, de gólt nem sikerült lőniük! Viszont azzal a vereséggel az is nyilvánvalóvá vált, hogy a mai találkozón többet kell kockáztatniuk. Márpedig ha egy csapat kinyílik, akik a védekezésre vannak specializálódva, ott könnyen nagyarányú zakó lehet a vége. A németek ellen megúszták egy gólos veréssel, de ma már előrejátékban is mutatniuk kéne valamit. Márpedig ha picit is fellazulnak, ezek a gyors francia srácok nagyon könnyen az őrületbe kergethetik a grúzokat. Egyénileg, fizikálisan jobbak a franciák, ez nem lehet kérdés.

A gallok első meccsen elért döntetlenje talán nem kudarc, de nem erre számítottak. Ezen a mai találkozón kötelező a győzelem, mert az utolsó körben a tavaly döntős Németország lesz az ellenfél, akiket nem egyszerű megverni. Márpedig nagy csalódás lenne, ha ebből a négyesből a franciák nem jutnának az elődöntőbe. Grúzia nem gyenge csapat, de Franciaország ma le fogja győzni őket. Hogy 4-5 góllal, vagy csak egyel, az jó kérdés, de az biztos, hogy vagy így-vagy úgy, de nyerni fognak!

Tippünk 2-0

Címkék: sportfogadás, tipp,