Napi tippajánló: Fortuna Düsseldorf - Hertha Berlin

2012-05-15
A tegnapi Bundesliga 2-es osztályozó után ma az is kiderül, hogy melyik klub folytatja a legjobbak közt, és melyik a másodosztályban. Hétfőn a Regensburg a harmadosztályból feljutott a másodosztályba, ma pedig a Düsseldorf szeretne egy osztályt ugrani. Az odavágót Berlinben 2-1-re megnyerték, így joggal reménykedhetnek! Nézzük, mit várhatunk ma este!

 

Fortuna Düsseldorf-Hertha Berlin

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Mint a bevezetőben említettük, az odavágót múlthéten a Düsseldorf idegenben 2-1-re nyerte, ami bravúr volt a javából. Már az 1-1 sem lett volna rossz eredmény, így meg aztán pláne!

 

De nem lehet előre inni a medve bőrére, pláne nem, ha berlini. Itt ma este az ESPRIT-ben kő kövön nem marad. A Hertha mindent meg fog tenni, hogy jövőre is a legjobbak közt szerepeljen. Hogy kicsit még visszautaljunk a tegnapi osztályozóra a KSC és a Regensburg között, ott sem vártunk sok gólt, mégis 2-2 lett a vége. Márpedig itt a mai találkozón méginkább arra lehet számítani, hogy jönnek majd a gólok.

 

A Berlinben játszott 1-2 azt jelenti, hogy a Hertha együttesének legalább két gólt rúgniuk kell, és egyet sem kaphatnak. Na ez az, ami nem szokott nekik összejöni. A Berlin védelme finoman szólva sem etalon, hisz otthon is úgy kaptak kettőt, hogy a Fortuna inkább a védekezéssel volt elfoglalva. Amikor viszont megindultak, rendre veszélyt teremtettek.

 

Ha az első meccsből indulunk ki, akkor ma is a HBSC lesz offenzívebb, már az első meccs eredménye miatt is. Ugye a Herthának még az 1-0 sem elég, nekik kettő kell. Márpedig hiába a védekezés nagymestere Otto Király, itt támadólag kell fellépni. Ramoséknak gólt kell szerezni minél gyorsabban, mert az a 90 perc nagyon könnyen lepereg, ha hátrányban van egy csapat.

 

Amúgy a Berlin nem szokott unalmas találkozókat játszani. Köszönhető ez annak, hogy a védelmük nem sebezhetetlen, és minden meccsen elkövetnek valami oltári nagy bakit, aztán futhatnak az eredmény után.

Viszont abban bízhatnak, hogy a 2011/12-es szezonban jobban ment nekik a játék idegenben, mint hazai pályán. Fura, de igaz. Talán nem annyira frusztráltak a játékosok idegenben.

 

Persze feszültség az lesz a találkozóban, nem is kevés. Könnyen lehet itt büntető, kiállítás, még akár egy kis bunyó is. Viszont bízhatunk benne, hogy lesz játék, és lesznek gólok is. A Herthának menni kell előre a győzelem érdekében, és a düsseldoriak is tudnak veszélyesen kontrázni, ezt már Berlinebn is bizonyították nekünk. Ráadásul ezeken a meccseken is ott lesznek majd a pontrúgások, a tegnapi osztályozós meccsen is a négy gólból három ilyen rögzített szituáció után született. Szögletek, vagy szabadrúgások után Hubnik például Berlinben is bólintott egyet, ezt ma is könnyen megismételheti!

 

Szóval egy nem akármilyen találkozóra van kilátás, lesz itt minden, ami egy jó focimeccsen lennie kell, sőt talán még több is :D

 

Tippünk 2-1-es Berlin győzelem, és jöhet a hosszabbítás!

Címkék: sportfogadás, tipp,