Napi tippajánló: FC Basel - Bayern München

2012-02-22
A tegnapi naphoz hasonlóan ma is két meccset rendeznek a BL-ben. A botladozó Inter Marseillebe látogat, a Bayern pedig a svájci Basel vendége lesz. A München sincs a legjobb formában, de ismerhetjük a németeket. Amikor kell, nagyon odateszik magukat.

FC Basel - Bayern München

Tipp: Bayern München

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Tény, hogy nincs a legjobb formában a München, de akkor mit szóljon a Basel? Döntetlenek egyre-másra, képtelen meccset nyerni a svájci klub. Legutóbb a Young Boys ellen játszottak 2-2-es döntetlent. Streller és Stocker lőtte a két gólt, de nagyon rezgett a léc azon a meccsen is. Ma sokkal nehezebb dolguk lesz a hazaiaknak, mint volt hétvégén.

A Bayern kisebb hullámvölgyben van. Nem olyan olajozott a játék, amit elvárhatnánk tőlük, be-becsúsznak kínos döntetlenek, mint legutóbb a Freiburg ellen, de a BL az más tészta. Itt nem babra megy a játék! Eurómilliók sorsáról dönt egy-egy meccs, nagy pénz van a BL-ben, ezért ezt a sorozatot minden csapat komolyan veszi.

Heynckes is a legjobb játékosait küldi ma pályára, és nem fognak alibizni a Bayern focistái. Ők is érzik, hogy ennél több kell. Legutóbb a Freiburg ellen nagyon halvány volt a csapat, de pont ezért lesznek ma sokkal élesebbek. Tudják , hogy sokkal többet kell annál letenni az asztalra, hogy jöjjenek az eredmények. Van egy két formán kívüli focistájuk, mint Müller vagy Robben, de nagyon bő a Bayern kerete. Sajnos egyik vezéregyéniségüket, Bastian Schweinsteigert elveszítették pár hétre, de a Bayern attól még a Bayern!

Sosem szabad egy német csapatot leírni, még akkor sem, ha látszólag nincs formában az együttes. Gomez, Ribery, Kroos, vagy a padról beszállva Olic bármikor képes gólt lőni. A védelem pedig igencsak jól zár, Rafinháékra semmi panasz nem lehet. A támadójáték akadozik helyenként, de még mindig jobb, mintha hátul lennének bajok. Ez a müncheni védelem képes arra, hogy lehozza a mai meccset kapott gól nélkül, elöl meg úgyis összehoznak egy-két gólt Gomezék.

A Bayern München számára nagyon fontos a Bajnokok Ligája, azt is elképzelhető, hogy már hétvégén is ez a találkozó járt a fejekben. Egy-egy meccsre nagyon össze tudja magát kapni a München, és ne feledjük, sokkal jobban játékban vannak, mint mai ellenfelük!

Sok sikert a tipphez!


Címkék: sportfogadás, tipp,