Napi tippajánló: Dél-Korea - Japán

2012-06-30
Rutinos fortunaweb olvasók furcsálhatják, hogy a tegnap még underdog japánok miért lettek ma favoritok! Aki kíváncsi rá, olvasson

Dél-Korea - Japán

Tipp: Japán

Odds: 2.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

Tegnap Japán csak 53-47-re kapott ki Európa egyik legerősebb csapatától, Csehországtól. Nagyon szép eredmény ez nekik, igazából nem volt esélyük olyan játékosok ellen, mint Viteckova, Vesela vagy Kulichova. Ezek a cseh hölgyek palánk alatt megették a japán lányokat, nem is csoda, hogy a pattanózást 20-al elbukták.

DE!

De ma a korai csapatban nincsenek ilyen égimeszelők! Egy 2.00-es játékosa van Koreának, de még egy percet nem játszott itt Ankarában, és nem fog ma sem. Korea tegnap a franciáktól kapott ki viszonylag simán, már a 3. negyed végére 20 pont volt közte. Ami fura, hogy a koreaiak 42-10 bukták el a lepattanócsatát, óriási francia fölény volt a palánkok alatt! 17 pont lett közte még úgy is, hogy a koreai lányoknak nagyon sültek a triplák, 17-ből 9-et bedobtak, ami 53%-ot jelent.

Ha ma egy átlagos triplaszázalékot hoznak, ami olyan 30-at jelent, és hozzák azt az enerváltságot a palánkok alatt, amit tegnap, akkor bizony Japán akár 10-el is verheti Koreát. Jobbak a japán lányok, jobban akarják a sikert! Mamiyáék védekezésben is sokat fejlődtek, hisz 53 pontot kaptak Európa egyik legjobb csapatától, akik óriási magassági fölényben játszottak. Ki tudja, ha nincs Kulichova a cseheknél, lehet Japán megveri őket...

Aki kevésbé bátor, játssza meg hendikeppel a japánokat, de ennek így kétesélyben is illene jönni! Ennyire nem gyenge Japán, mint ahogy a bukik oddsai-ból következtethetnénk. Tegnap egy óvatos 1.10-es tippünk volt, ma egy bátrabb 2.40-es, de mindkettő value!

Sok sikert a mai napra is minden kedves olvasónknak!

Címkék: sportfogadás, tipp,