Napi tippajánló: Debreceni VSC-Kaposvár

2012-04-22
Kezd meleg lenni a pite Debrecenben! A Loki az utóbbi időben nagyon elkényelmesedett, és több nyerhető meccset is csak döntetlenre adott. A Győr két pontra felzárkózott, így a hajdúsági csapatnak ma csak a győzelem az elfogadható!

DVSC-Kaposvár

Tipp: 2,5 gól fölött

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

A Kaposvár az utóbbi időkben párszor megnehezítette a Loki dolgát, de ma duplán fel kell kötni a gatyát a vendégeknek, ha ponttal akarnak távozni Debrecenből! A Loki az utolsó négy meccséből hármat is döntetlenre adott. Persze őrzik még veretlenségüket, de egy-egy ponttal nem lesz meg a bajnoki cím.

A sajtótájékoztatón Kondás Elemér elmondta, hogy többet nem hibázhatnak, és azt is lenyilatkozta, hogy nehéz meccsre számít. A Debrecenben nem léphet pályára Adamo Coulibaly, aki sárga lapok miatti eltiltását tölti, valamint Mészáros és Rezes bajlódik még kisebb sérüléssel, de elvileg ők a keretben vannak.

Kondás Elemér így két lehetőség közt választhat. Vagy berakja Meye-t Coulibaly helyére, mintha mi sem történt volna, vagy összeállít egy olyan támadó szekciót, akik inkább az elmozgásokkal bolondítják majd a Kaposvár védelmét. Egyelőre kérdéses, hogy mit választ a hazai csapat, milyen hadrendben lépnek pályára, de az biztos, hogy támadó szellemű lesz a Loki! Azért Coulibaly nem pótolhatatlan, és Meye ha lehetőséget kap, biztosan él majd vele. A kérdés, hogy kap-e?

A vendég Kaposvár sem ülhet a babérokon, már csak azért sem, mert nincsenek! Sisa Tibor és csapata nagy harcot vív idén (is), hogy bennmaradjon az együttes. A ZTE már biztos kieső, de a Vasas, a Pápa és a Kaposvár is veszélyeztetett, sőt az újpestiek sem lehetnek teljesen nyuodtak.

Legutóbb a Rákóczi a Diósgyőr ellen a hajrában tudott fordítani 2-1-ről 3-2-re, így értékes három ponttal gazdagodtak. Igen ám, de idegenben még nyeretlen a Kaposvár 0-5-7-es mérlegükre nem lehetnek túl büszkék. Szinte elképzelhetetlen, hogy a bajnokesélyes otthonában nyerni tudnak, de egy gólt azért bármikor összehozhatnak!

Sisa Tibornak is számolnia kell jópár hiányzóval, hisz a Pavlovic-Hegedűs-Fenyvesi-Major négyes mellett  a legutóbb gólt szerző Bebeto és Haruna sem teljesen egészséges.

Elméletileg tehát nem lesz ez sétegalopp egyik fél részéről sem, de ez az elmélet. A Loki van annyira erős csapat, hogy otthon megrázza magát, és szór vagy négyet a Kaposvárnak. A Debrecen hazai pályája nagyon erős, ők rúgták a legtöbb gólt otthon, és most már illene megint egy gólzáporos győzelmet összehozni, mert kezd szorítani a nadrágszíj!

Az utóbbi években játszott egymás elleni meccseiek nem hoztak sok gólt, de ma a Debrecen minden nehézség ellenére a vártnál simábban fogja elverni a Kaposvárt. Sokkal erősebb a keret, és most igazi játék lesz, ahol Szakály, Bódi, Nikolic és a többiek nem fogják Coulibaly-t keresni minden labdával. Könnyen lehet, hogy pont a francia támadó hiánya tereli majd vissza a Lokit a helyes útra?!

Mindenesettre izgalmas mérkőzés lesz, a tippünk pedig hazai siker, és legalább három hazai gól!

Sok sikert, és jó szórakozást

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,