Napi tippajánló: Celta Vigo - Gimnastic

2012-01-13
Péntek 13. Aki babonás, jobb ha ma pihenőnapot tart, és nem erőlteti a fogadásokat. Aki viszont nem allergiás a péntek 13-ra, és nem zavarják a fekete macskák sem, azoknak ajánljuk mára a spanyol másodosztályból a Celta Vigo győzelmét a gyengécske Gimnastic ellen!

Celta Vigo - Gimnastic

Tipp: Celta Vigo
Odds: 1.40
Iroda: unibet
Kezdés: ma 20:00

Régen rossz, ha egy olyan napra ébredünk, amikor egy spanyol másodosztályú meccs a nap legrangosabb találkozója. Most közel állunk ehhez, de holnaptól ismét beindul a nagyüzem!

Ami ezt a Celta Vigo-Gimnastic meccset illeti, az esélyek elég egyoldalúak. A Vigo ismét az élvonalba igyekszik, jelenleg az ötödik helyet foglalják el a tabellán.  A listavezető Elche csapatától csak 4 pontra vannak lemaradva, de ha megnézzük, az egész élmezőny nagyon homogén. Nem lehet lazítani, aki feljutásról álmodozik, ott nem lehet mellébeszélni. A Vigo tavaly egy 2-0-s győzelemmel búcsúztatta az óévet, idén pedig egy 3-0-val nyitott. Az Alcoyanot verték idegenben, nagyon magabiztos játékkal.
Ha a tabellára nézünk, akkor ma elviekben még könnyebb dolguk lesz! Egyrészt otthon lépnek pályára Celta játékosai, másrészt az ellenfél a ligautolsó 2-7-10-es mérleggel rendelkező Gimnastic csapata.

Nincs nagy formában a ’nastic, 2012-őt is vereséggel kezdték. A középmezőnybe tartozó Murcia verte őket 2-0-ra, sok esélyük azon a meccsen sem volt a győzelemre. Ma is legfeljebb egy döntetlenben reménykedhetnek, de arra sem sok sanszuk van. Paco Herrera együttese sokkal egységesebb ezekben a napokban, utolsó öt tétmeccsükből négy olyan alkalom is volt, amikor érintetlen maradt a kapujuk. Elnézve a ’nastic formáját, könnyen előfordulhat, hogy ma sem kap gólt a Celta Vigo együttese. Legutóbb 2010-ben találkoztak, igaz akkor a sorsolásoknak köszönhetően kétszer is. Júniusban 3-1-re, szeptember végén pedig 1-0-ra tudott nyerni otthon a Vigo. Mind a rövidtávú történelem, mind a jelenlegi formák alapján nagyon úgy tűnik, hogy ma is a hazaiak örülnek, és folytatják a feljutásért vívott harcukat. A ’nastic pedig a bennmaradáshoz szükséges pontokat nem ma fogja gyarapítani, túl rágós falat lesz számukra a Celta Vigo a mai estén. Tippünk 2-0

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,