Napi tippajánló: Bayern München - Wolfsburg

2012-01-28
Az Allianz Arénában a Bayern München ma gálára készül! Az idei év első bajnokiján a ’gladbach megtréfálta Heynckes csapatát, még egy botlás nem fér bele a bajorok részéről. Már csak azért sem, mert a nagy rivális Dortmund az első meccsén magabiztosan, 5-1-re verte a Hamburgot. Ma a bajorok készülnek hasonló arányú győzelemre!

Bayern München –Wolfsburg

Tipp: 3.5 gól fölött
Odds: 1.95
Iroda: expekt
Kezdés: 15:30

A Bayern München csapata a bajnoki cím megszerzését tartja csak elfogadhatónak! A keret adott, télen nem igazoltak senkit, de nem is volt rá szükség. Lewandovski leigazolásáról voltak pletykák, de ez a meg is maradt pletyka szinten. A ’gladbach ellen lassan kezdtek, nem volt átütő a játékuk, talán az edzőtáborban kényelmesedtek el. Többen tenisz meccseken lazítottak, Robben tiszteletét tette az Al Kass elnevezésű utánpótlás tornán, és olyan igazán kemény edzőmeccset nem is játszottak. Ma már hozni kell a kötelezőt, és hozni is fogják. Jó hír, hogy aki számít, az bevethető! Visszatér a mai meccsre Ribery is, aki a ’gladbach ellen egy meccses eltiltását töltötte, így ott nem segíthetett a bajoroknak.

A Wolfsburg télen a legaktívabb német csapat volt, annyit költöttek, hogy az egész elképesztő. Hoztak 6-8 új játékost, és ezek közül többen már a Köln ellen a kezdőben találták magukat. Vierinha, Jiracek és társai nem is tétlenkedtek, óriási küzdelemben verték az 1. FC Köln csapatát. Azon a találkozón igazán nehéz dolguk nem volt, hisz a Köln átadta a terepet, és kontrákra rendezkedett be. A meccset végül egyetlen egy gól döntötte el, azt pedig a farkasok lőtték. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Novakovic két óriási ziccert puskázott el, de valahol ez sorsszerű volt. Ha egy csapat annyira nem akar támadni, mint múlthéten a Köln, nem is érdemel döntetlent sem!

Ma a Wolfi csapata lesz az, amely elsősorban védekezni fog! Ők lesznek azok, akik a kontrákban bíznak. A bajorok úgy állnak fel, hogy a széleken Robben és Ribery, középen Müller és Kroos, elöl pedig Gomez, aki ha odakoncentrál, egy mesterhármas is összejöhet.

A Wolfi ugyan nyert múlthéten, de úgy is lehet mondani, a Köln bukott el! Pedig a kecskéseknek lett volna keresnivalójuk, ha picit is offenzívebben játszanak. Amikor 2-3 percet töltöttek a Wolfi kapuja előtt, látható volt, hogy az új emberekkel felálló védelem még nincs összecsiszolódva. A tolódással voltak gondok, rendre elváltották hátul a védők, így kerülhetett Novakovic is ordító ziccerbe.

Az Allianz Aréna közönsége ma gálára számít, és meg is kapják kedvenceiktől. A Wolfi idegenben nem annyira acélos, sőt nagyon sebezhető. Ha ezt a bajorok megérzik, akkor beindul a lavina. Robben és Ribery egymást múlja majd fölül, Gomez pedig egyre-másra termeli a gólokat.

Ez az újjáalakuló Wolfsburg kevés lesz, hogy megállítsa a bajor hengert, de valahol tisztában vannak ők az esélyekkel. Félidőnkét két gólra jó lesz a bajor gárda, 4-5 rúgott gól alatt nem állnak le ma délután!

Sok sikert, és jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,