Napi tippajánló: Bayern München - FC Basel

2012-03-13
Folytatódnak a BL nyolcaddöntőben a visszavágók, ma két újabb mérkőzés kerül megrendezésre. Az egyik a német Bayern München, és a svájci Basel találkozója, ahol a helvétek várhatják 1-0-ás előnnyel az újabb kilencven percet.

Bayern München - FC Basel

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

A Bayern München hétvégén már üzent a Baselnak azzal, hogy 7-1-re kalapálták el a Hoffenheim együttesét. Már félidőben 5-0 állt az eredményjelzőn, valóságos kivégzés volt az a találkozó. Betalált Gomez, Robben Kroos és Ribery is, szóval mindenki gyűjtött még egy kis önbizalmat a sorsdöntő Basel elleni meccs előtt.

Heynckes együttese kezd kilábalni a hullámvölgyből, bár az is igaz, hogy amikor nem ment a Bayernnek, otthon akkor is jöttek a győzelmek. Hiába kaptak ki 1-0-ra Svájcban, játékban akkor sem voltak rosszabbak. Többet birtokolták a labdát, ők irányítottak, csak a gólt nem ők lőtték. Az Allianz Arénában már más lesz a helyzet. Megszokott közeg, hazai közönség, és talán még egy kis bírói segítségben is bízhatnak a bőrgatyások.

Aki számít egészséges, egyes hírek szerint már Schweinsteiger is játékra kész. Vele még erősebb lenne ez a csapat, de a Kroos-Alaba duó sem volt rossz hétvégén ott középen.

Ez az 1-0-ás első meccs azt jelenti, hogy itt egy percig sem lehet nyugodt egyik csapat sem. Ha a Baselnek sikerülnek egy gyors gólt lőnie, akkor a Bayernnek hármat kellene rúgni, hogy továbbjutók legyenek. De ha a papírforma érvényesül, és a München szerez vezetést, akkor sem nyugodhatnak meg Robbenék, mert egy gólt bármikor találhat a Basel. 2-0-ás München vezetésnél ugyanez a helyzet, hisz ha 2-1, akkor is a svájci együttes megy tovább az idegenben rúgott több gól miatt. A Bayernnek kell rúgni vagy hármat, és maximum egyet kapni.

Két támadó felfogású csapat, és bízhatunk benne, hogy ma sokkal több gól lesz, mint februárban. A Bayern is teljesen más otthon, sokkal agresszívebb, és a svájciak is tudják, hogy ha egyszer betalálnak, akkor hármat kell rúgnia a hazaiaknak. Shaqiriék sem adják fel a támadások lehetőségét, és ezért lesz ez gólgazdag, izgalmas, végletekig kiélezett találkozó.

Jó szórakozást, és sok sikert a tipphez!


Címkék: sportfogadás, tipp,