Napi tippajánló: Bayern München - Augsburg

2012-04-07
A német élvonal 29. fordulójának legsimább meccse elé nézünk. A bajnokaspiráns bőrgatyások az Augsburg együttesét fogadják, és aligha lesznek túl kedves vendéglátók. A München a legeredményesebb csapat hazai pályán, itt az is bravúr lenne a vendégektől, ha megúsznák 1-2 gólos vereséggel.

Bayern München-Augsburg

Tipp: Bayern góljai 2,5 fölött

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

Heynckes mester a téli álom után nagyon összekapta ezt a Bayernt. Persze nem rúgnak minden meccsen hetet, de sorra szállítják a győzelmeket a BL-ben és a bajnokságban is. A bőrgatyások nagyon jó formában vannak, nem véletlen, hogy a Real is tart a német sztárcsapattól. De hagyjuk még a BL-t, és maradjunk ennél a bajnokinál. Ez az a meccs, ahol az első gólt lesz nehéz berúgni. Persze ez sem biztos, mert könnyen lehet, hogy erre 5-10 perc is elég lesz a münchenieknek. Egy Robben, vagy egy ribery villanás, és máris ott a gól. Ősszel az Augsburg kettővel megúszta Müllerék ellen, most aligha fogják így kicentizni a hazaiak.

A kezdőcsapattal Heynckes nem nagyon akar variálni. Annyi változás lesz az alapcsapathoz képest, hogy Schweini kezdeni fog, mivel Gustavo sárga lapok miatti egymeccses eltiltását tölti. Azért ez gyakorlatilag említésre sem méltó változtatás, sőt egy motivált Schweinsteiger egy Augsburg ellen újra formába lendülhet.

 Játszik az előzetes szerint Robben és Ribery is, sőt ott lesz a pályán Gomez is, aki padozott a Marseille elleni visszavágón. ezt is simán kibírta a Bayern, a helyén szerepet kapó Olic egy duplával bizonyította, hogy lenne helye a csapatban. Nagyon jó csapat ez a München, a Bayernnek pedig ez a meccs kötelező a nagy derbi előtt.

Luhukay Augsburgja az utóbbi hetekben megindult fölfelé, de ma aligha gyarapítja pontjai számát. Az FCA a leggyengébb csapat idegenben 1-6-7-es mérleggel, és 27 bekapott góllal. A München számára ez amolyen felhozó meccs lesz a nagy dortmund elleni derbi előtt. Könnyel lehet, hogy Gomezék félidőre berámolnak hármat, a második játékrészt pedig mág nem is érdemes megnézni.

Sok sikert a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,