Napi tippajánló: Barcelona - Real Madrid

2012-06-06
A spanyol ACB-ben csak összejött a 'klasszikus' párharc. A Barca a Valenciát nyomta le, míg a Real a Caja Laboralt verte ki 3-2 arányban. Jöhet a döntő első mérkőzése, nézzük mire számíthatunk!

 

Barcelona-Real Madrid

Tipp: Barcelona -3.5 pont

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45-től

 

A Barcelona az első meccs pályaválasztója, így aligha szeretné odaadni a Madridnak a pályaelőnyt. Erődemonstrációt várunk, ez nem titok. A Real Madrid a Caja Laboral ellen is csak szenvedett, abból a párharcból bármelyik csapat továbbjuthatott volna. A Barca viszont dominálta a Valencia elleni párharcot, ott egy percig sem volt kérdéses, hogy a gránátvörös-kékek jutnak a fináléba.

 

Sokkal komplettebb együttes a Barca, és Navarro is egészséges már, ami méginkább megnehezíti a Madrid dolgát ma este. A Copa del Rey fináléjában a Real megverte a Barcát, de az egy teljesen más Madrid volt. Egy sokkal kiegyensúlyozottabb együttes, ez viszont egy szenvedős Real. Velickovic már mutatott életjeleket a 4. és 5. meccsen a Caja ellen, de egyedül nagyon kevés lesz. Lull sem tud majd úgy futni, mint tudott a Vítória együttes ellen, a Barca kontroll game-je sok gondot okoz majd a Királyiaknak. Sokkal konzisztensebb a katalánok kosárlabdája, kétség sem férhet hozzá, hogy az első meccset be fogják húzni.

 

Posztonként és csapatként is a katalánok jobbak, a Realnak akkor van esélye, ha a triplákat valami egészen extrém százalékkal, olyan 55-60%-kal bedobálják, mert palánk alatt Tomic és Begic a Caja ellen sem mutatott sokat, márpedig a katalánoknál sokkal jobb, és atletikusabb védők vannak. A Real egyedül a triplákban bízhat, és az ugye lutri.

Akár 10-15 pontot is közétehetnek Lorbekék, nem fognak esélyt hagyni a Madridnak.

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,