Napi tippajánló: Atletico Madrid - Valencia

2012-02-05
A forduló utolsó vasárnapi meccsét az Atletico Madrid és a Valencia játssza. Két olyan együttes, amely esélyes a legjobb négy között végezni, igazi presztízs meccs lesz ez, két jó csapat részvételével.

Atletico Madrid - Valencia

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.95

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

Amióta Simeone a 'tico edzője, mintha kicserélték volna a csapatot. A játékosok mindig elmondják, hogy jókedvűek az edzések, és nagyon tetszik nekik ez a rendszer. Falcao is lövi a gólokat 2012-ben, a Madrid pedig az utolsó három bajnokiját kapott gól nélkül, 8-0-ás gólkülönbséggel abszolválta.

Ma azért nem lesz könnyű dolguk, a Valencia hétközben a Barcát is megizzasztotta. Jelenleg a denevéresek harmadikok a tabellán, de az utolsó négy bajnokijukon nem jött ki nekik a lépés. Ma egy idegenbeli győzelem a matracosok ellen újra a helyes útra terelné a csapatot. Nem kell őket félteni, ennek a kisebb hullámvölgynek előbb utóbb-utóbb vége, és megindulnak a két nagy után. A Valencia nem fog tartalékolni, az előzetes hírek szerint Soldado is kezd Madridban ma este. Mögötte Piatti, Jonas, Costa, és a sérüléséből felépülő Pablo kaphat szerepet.

Mindkét csapat győzelemre fog játszani, itt szó sem lehet arról, hogy döntetlenre mennének. A Madridnak kötelező hazai pályán nyerni, lendületben is vannak, most meg tudnák fogni a Valencát. Ugyanakkor a vendégeknek is nagyon kéne már egy siker, nem fognak behúzódni, nem fognak tartalékolni a Barca elleni visszavágóra.

Jó kis meccs lesz ez, e két csapat 3-4 gól alatt nem áll meg ma este!

Sok sikert, és jó szórakozást a meccshez!

Címkék: sportfogadás, tipp,