Napi tippajánló: Atletico Madrid - FC Barcelona

2012-02-26
A mai nap rangadó rangadót követ. Minden bajnokságra jut legalább egy, és ez alól természetesen a spanyolok sem kivételek. Az Atletico Madrid és a Barca meccse akkor is rangadónak minősül, ha a matracosok most nem is tartoznak a közvetlen élmezőnyhöz. De mióta Diego Simeone irányítja őket, a csapat a szebbik arcát mutatja meccsről meccsre.

Atletico Madrid – FC Barcelona

Tipp: 2.5 gól felett
Odds: 1.57
Iroda: bet365
Kezdés: ma 21:30

Elmondható, hogy mióta az argentin tréner vezeti az edzéseket, sokkal jobbkedvűek a játékosok. Bíznak a mesterben, magukénak érzik a megbeszélt taktikát, és ez az eredményekben is megmutatkozik. Az öltözőben jó a hangulat, tudnak egymásért küzdeni a srácok. Ma nem lesz könnyű dolguk, de a Barca ellen senkinek sincs. Hét közben a ’tico az Európa Ligában is továbbment, az olasz Lazio-t búcsúztatták kettős győzelemmel. Rómában 3-1-re tudtak nyerni, így a visszavágó már csak formalitás volt. Tartalékolhattak a Barca elleni meccsre, mivel a Lazio sem gondolta azt, hogy idegenben 3-1-ről fordítani tudnak.

A matracosok tehát jó formában vannak, bizakodóak a meccs előtt. A Barcelona ellen mindenki esélytelen a meccs előtt, de amikor idegenben játszanak a katalánok, nem lehetetlenség megfogni őket! Ebben bízhat a madridi csapat is. A ’tico otthon nem fog bunkerfocit játszani, megpróbálják meglepni a Barcát. Perzse lehet, hogy ezzel saját sírjukat ássák, de az sem lenne jobb, ha 9-10 emberrel védekeznének. A Barcelona ha formában van, nincs jó taktika ellenük. Márpedig Messiék egyre jobb formába lendülnek, ahogy tavaszodik. A kis bolha legutóbb 200. bajnokiját egy mesterhármassal ünnepelte, amikor 5-1-re verték meg hazai pályán a Valenciát. A sérültek is épülgetnek, Xavi is játékra kész. Afellay is edzeget már, szóval minden rendeződni látszik a katalánoknál. A bajnokság már elúszott, de ez azt is jelenti, hogy a gránátvörös-kékek sem játszanak nyomás alatt. A Leverkusen elleni BL visszavágó még odébb van, így Guardiola a legjobbjait fogja játszatni a Madrid ellen. Ez presztízs meccs, és hiába úszott el a bajnokság, a Barcának vigyáznia kell a renoméra! Így ott lesz a pályán Messi mellett Fabregas és Sanchez, mögöttük pedig Xavi, Busquets és Iniesta. Ez a hat név már önmagában garancia arra, hogy legalább három gólt fogunk látni!

Biztosak lehetünk abban is, hogy a hazaiak sem fogják ezt ölbetett kézzel nézni, ahogy a katalánok gurigáznak. Meg akarják verni a Barcát, és ez a tipp kulcsa! Nyílt támadójáték mindkét csapattól, igazi gálzáporos latinos foci várható. Nem fogunk csalódni a meccsben, a Barca felébredt már téli álmából, és ismét rettegésben tartja Európát! Tippünk 1-3, vagy 1-4.

Sok sikert a tipphez, és ne feledjétek, ma egész nap rangadók sora vár ránk, csak győzzünk választani!

Címkék: sportfogadás, tipp,