Napi tippajánló: Atlant M. -SKA St. Petersburg

2012-01-05
Mai tippajónlónkban Oroszországba látogatunk egy élvezetesnek ígérkező jégkorong találkozó erejéig. Az SKA és az Atlant az óév utolsó meccsén is egymással játszott, most a 2012-es naptári évet is ott folytatják, ahol az előzőt abbahagyták, csak ma az Atlant lesz a pályaválasztó.

Atlant M.- SKA St. Petersburg

KHL

Tipp: 4.5 gól fölött

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: 14:30

A KHL nyugati főcsoportjában az SKA St. Pétervár csapata áll az élen, magabiztosan, 10 ponttal előzik a minszki Dinamot. 133 lőtt góljuk van eddig, amivel messze a legeredményesebbek a KHL 23 csapata közül. Legutóbbi meccsükön is négyet vágtak mai ellenfelüknek, igaz, akkor ők voltak otthon. Ma nehezebb dolguk lesz, az egészen biztos.

A december 28-i meccsen 4-1-re nyertek a péterváriak, ott az utolsó harmadban nem született gól. A meccs MVP-je akkor Artyukhin volt, hisz háromszor is betalált, az idény legjobb meccsét produkálta. Azon a meccsen a svéd légiósok elég csendben voltak, Martenssonék nem strapálták magukat, Artyukhin óriási formában volt!

Ha ma is nyerni akarnak, akkor nem lesz elég Evgeny Artyukhin jó játéka. Otthon az Arena-Mitishchi közönsége előtt sokkal eredményesebb az Atlant. Fűti őket a visszavágás vágya. Jó esélyük van rá, hogy megverjék a bajnokság éllovasát, egy teljes hét telt el azóta, hogy pályára léptek mai ellenfelük arénájában.

Az biztos, hogy nem lesznek fásultak a srácok, parázs kis meccs lesz ez! Lendületes, dinamikus játékuk van ezeknek a csapatoknak, és a Pétervár is a támadójátéáról híres igazán. Az a 133 lőtt gól nem a véletlen műve. Decemberben bizonyították az Atlant ellen is, hogy 4-5 gól bármikor bennük van, de hazai égen a sárga-kékek sem fognak egynél megállni. Amikor az Atlant TV-s meccset játszik, mindig élvezetes hokit látunk, reméljük, hogy jó szokásukon nem ma akarnak változtatni.

Ezen a mai találkozón mindkét csapat nyerhet, aki jobb napot fog ki, az nyeri a meccset. Közhely, de attól még igaz. Arra viszont jó esély van, hogy frissen visszatérve, jó kedvvel lépnek jégre a játékosok, és jól megszórja egymást a két csapat!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,