Napi tippajánló: Arsenal - Wolverhampton

2011-12-27
Tegnap a Boxing Day meccsein volt pár meglepetés, reméljük, hogy mára csak a papírformák maradtak. A mai nap egyik legjobban várt meccse az Arsenal és a Wolves találkozója, ahol minden bizonnyal potyogni fognak a gólok.

Arsenal-Wolverhampton

Tipp: 2.5 gól fölött

Odds: 1.47

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

Arséne Wenger legénysége az év végére sem eresztett le. A Manchester City ugyan megverte őket, de erre talán lehetett számítani. Az éllovas City sok borsot tör mostanában a riválisok orra alá. Legutóbb azonban az ágyúsok már elverték az Aston Villa együttesét, egy hajrában szerzett Benayoun góllal. JElenleg az ötödik helyen állnak a londoniak, de a Premier League eleje olyan szoros, hogy nem lehet lazítani. Egy-két lyukas meccs, és máris a középmezőnyben találja magát a csapat. Van Persie azonban remek formában van, igazi vezére a csapatnak, tőle ma is számíthatunk egy-két gólra. Kezdőcsapatot még csak jósolni sem nagyon lehet, hisz a feszített program miatt Wenger rotálja majd csapatát. De bármilyen összeállításban lépnek pályára a hazaiak, 3-4 gólt joggal lehet várni tőlük.

Az ellenfelük a Wolverhampton csapata nincs jó formában ezekben a napokban. Mindössze a 17. helyen állnak, egy pont választja el őket a kieső zónától. Ma sem számíthatnak sok jóra, inkább kapni, mint lőni fogják a gólokat.

Ami a Wolves meccseit illeti, eléggé kiszámíthatóak. Utolsó 15 tétmeccsükből csak egy olyan alkalom volt, ahol nem született legalább három gól. Ez a kivétel a W. B. A. elleni 2-0-ás vereség volt, de a maradék 14 meccsen esett minimum három gól. Az Arsenal ideális ellenfele lesz a wolvesnek a tipp szempontjából, hisz az ágyúsok azért rendesen ki tudják tömni a Wolvest, ha kijön nekik a lépés.

Aki teheti, nézze meg a meccset, sok gól, sok helyzet, minden lesz itt, ami a jó támadó focira jellemző. Van Persiék hazai pályán oktatni fogják a Wolverhampton csapatát, akár 3-4 gólos különbség is összejöhet a végére.

Sok sikert!

Címkék: sportfogadás, tipp,