Napi tippajánló: Anglia - Ukrajna

2012-06-19
Ma a 'D' csoportban is lejátszák a hátralévő két mérkőzést, és kialakul a legjobb nyolc mezőnye. A 'D' jelű kvartettből a franciák és az angolok a legesélyesebbek a továbbjutásra, mi is azt valljuk, hogy nem fog borulni a papírforma ma este!

 

Anglia-Ukrajna

Tipp: Anglia DNB

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Lengyelország, mint társrendező nagyon csúnyán leszerepelt az utolsó meccsén, és kiesett. Most az ukránokon a sor, de nagyon kevés esélye van a továbblépésre. Anglia nyitott egy békés döntetlennel a franciák ellen, majd az EB egyik legizgalmasabb találkozóján Welbeck gyönyörű góljával 3-2-re verte el Svédországot.

Ukrajnának három pontja van, amit a svédek elleni nyitómeccsen gyűjtöttek, aztán a franciák már simán lemosták őket. Egyszerű tehát a helyzet keleti szomszédainknál: Ha nyernek továbbmennek, ha nem nyernek, akkor kiesnek. Lehetne mondani, hogy mehetnek haza, de otthon vannak :D

Anglia erősebb csapat, mint Ukrajna, ez nem lehet vitás. Ráadásul visszatér a csapatba az eltiltását letöltő Wayne Rooney is, aki nemcsak 'új' hajával, de góljaival is fel akarja hívni magára a figyelmet. Eddig Carrol és Welbeck csak vészmegoldás volt, Anglia első számú csatára, sőt talán legértékesebb játékosa ezekben a napokban Rooney. Vele teljesen más a csapat játéka. Carrol és Welbeck is szerzett egy-egy gólt, de a jó öreg Rooney azért igazi klasszis. Ha ő ott van a pályán, a társak is keményebben, harcosabban játszanak.

Az angolok az előzetesek szerint 4-2-3-1-et játszanak, középen Walcott, Rooney, Young felel a támadásokért, és Welbeck lesz az előretolt ék. Welbeck Rooney és Young remekül megérti majd egymást, hisz mindhárman a Man. Unitedben kergetik a bőrt. Walcott gyorsasága pedig kamatozni fog, hisz az ukránoknak támadniuk kell, mese nincs. Márpedig ha túlzottan sokan maradnak elöl, és Walcott egy-egyben marad ott egy ukrán védővel, akkor tízből kilencszer le is futja, maximum szabálytalanság árán tudják megállítani a szélvészgyors szélsőt. Gerrardék adják a stabilitást Parkerrel, a védelem pedig Shevával és Voroninnal vívja meg saját harcát.

Ez a Voronin-Shevchenko duó elég jónak tűnik, de a franciák ellen sem voltak képesek betalálni. Hiába a két jó csatár, ha nincs, aki eléjük tálalja a labdát. Pontrúgásokban sem nagyon bízhatnak, hisz az angolok fejjátéka kiváló. Walcotték jópárszor le fogják kontrázni a hazaiakat. Walcott és Young nagy gondot okoz majd a sárga-kékeknek, Rooney pedig alig várja, hogy bemutatkozzon, és gólt lőjön.

Az ukrán védelem képtelen lesz megfogni ezeket az ördögfiókákat. Nagyon úgy néz ki, hogy Sevchenko vereséggel búcsúzik a válogatottól, de még az is lehet, hogy egyszer megzörgeti Hart kapujának hálóját csak úgy, búcsúzóul.

DNB-vel is 1.44-es szorzót kínál a bet365 angol siker esetén. Érdemes csökkenteni a kockázatot, és DNB-vel megfogadni Anglia győzelmét, így döntetlen esetén visszaadják a tétet. Egy X talán benne lehet, de kizárt, hogy Ukrajna megverje az angolokat. Tudjuk, hogy a labda gömbölyű, meg hasonlók, de Anglia nem fogja elszalasztani a lehetőséget a továbbjutásra, sőt talán még a csoportelsőségre is rámegy, hogy elkerülje a nyolc között a spanyolokat!

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,