Napi tippajánló: Agienszka Radwanska - Alison Van Uytvanck

2012-05-24
Nem kell már sokat aludni a Roland Garros kezdetéig, így nem véletlen, hogy az igazán nagy esélyesek kivétel nélkül pihennek. Illetve mégis van egy kivétel, Agienszka Radwanska ugyanis aktívan pihen!

 

Agienszka Radwanska – Alison Van Uytvanck

Tipp: 16 game fölött
Odds: 1.46
Iroda: pinnacle
Kezdés: ma 16:00

 

A lengyel Radwanska tesók mindketten itt vannak Brüsszelben, sőt mindketten versenyben vannak. Kis szerencsével  a döntőben találkozhatnának, de ne szaladjunk előre. Agienszka elindult itt Belgiumban, talán csak ő tudja, hogy miért. Az első körben nem kellett játszania, hiszen ő a torna első kiemeltje. Aztán a legjobb 16 között Tsurenkot nagyon simán leütötte a pályáról, majdnem bicikli lett a vége. Tsurenko egy becsületgame-et azért összehozott. Papíron ma is könnyű dolga lesz Agienszkának, a világranglista 450. helyezettje, a hazaiak üdvöskéje, Alison Van Uytvanck lesz az ellenfele. Alison mindössze 18 éves, finoman szólva is esélytelen napjaink egyik legjobb és legsokoldalúbb teniszezője ellen. Ám ez nem azt jelenti, hogy Agienszka 6-0; 6-0-al lemossa őt a pályáról.

 

Valószínűleg a lengyel lány ezt a tornát úgy fogja fel, mintha edzésen lenne. Ha nem itt ütögetne Belgiumban, akkor is edzene. Így legalább tétmeccseken tartja formában magát, a fiatal Alisonnak, és Agienszkának is jól jön majd ez a találkozó. Alison megtudja, hogy milyen a világ egyik legjobbja ellen játszani, Agienszka pedig edz egy jót. Mert számára edzés lesz, az nem kérdés. Próbálgathatja a különböző ütésformákat, gyakorolhat, amit akar, itt tényleg minden szituációt kipróbálhat. Alison azért edzőpartnernek nagyon jó lesz. Scheeperst és Pervakot is elverte, tehát sokkal jobb játékos ő, mint a világranglistás helyezése mutatja. Ha Radwanska üzemi hőfokon égne, akkor ez a tipp nem lenne túl ésszerű, de például akkor sem, ha az RG első körében futnának össze. Ez viszont egy edzőmeccs lesz számára, és nem fogja a hazaiak egyik kedvencét földbe döngölni. Nem is tenne jót Alison további karrierjének, ha hazai pályán 6-0; 6-0-val jönne le a pályáról. Akár 2-3 game-et is nyerhet szettenként, mert alapvetően ő biztosan mindent meg fog tenni, hogy szorossá tegye a találkozót.

 

A 16 game-hez szettenként 2 játékot szükséges nyernie Alisonnak, és erre elég jó esély van egy ’edzőmeccsen’.

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,