Napi tippajánló: APOEL Nicosia - Real Madrid

2012-03-27
Már csak nyolc csapat van versenyben a 2011/12-es Bajnokok Ligájában. Ma és holnap is két negyeddöntőt rendeznek, ahol a legsimább párharc egyértelműen a ciprusi APOEL és a Real Madrid találkozója lesz.

APOEL Nicosia - Real Madrid

Tipp: Real Madrid góljai 1,5 fölött

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Nagy papírformának tűnik a tipp így elsőre, reméljük nem kell érte sokat izgulni. Ha őszinték akarunk lenni, ez az APOEL hiába verte ki a Lyon-t az előző körben, óriási kakukktojás itt a legjobb nyolc között. Már a sorsolásnál minden csapat azért imádkozott, hogy a Nicosia legyen az ellenfél, és a Madrid szurkolóinak imái találtak meghallgattatásra.

Ha az APOEL-t például a Primera Divisionbe akarnánk elhelyezni, akkor mindenképp a tabella hátsó felében kapnának helyet. Valószínűleg a kiesés ellen harcolnának a spanyol élvonalban. Szép volt az eddigi menetelésük, de ma a világ egyik legjobb csapatát látják vendégül, akik a bajnoki cím mellé a BL trófeát is magukénak akarják.

Ha a Blancók megnyomnák ezt az odavágót, és kihoznák magukból, ami bennük van, akkor 6-7 gól alatt nem úszná meg a Nicosia. De ahogy a CSZKA ellen, úgy itt sem az lesz a céljuk, hogy földbe döngöljék az ellenfelet. Azért a CSZKA elleni meccsel nem igazán összehasonlítható találkozó, hisz Moszkvában sem azért maradtak egy rúgott gólnál, mert annyira jó volt a Moszkva, hanem azért, mert nagyon hideg volt, és műfüvön játszottak. Cipruson sokkal jobb idő lesz, és valódi fű!

Mourinho nem fog tartalékolni, a legerősebb Madridot küldi pályára. Hátul Arbeloa-Ramos-Pepe-Marcelo négyes, előtte a Khedira Granero duó fog szűrni. A támadásokért a középpályán Özil, Kaka és Ronaldo felel, Benzema pedig legelöl, befejező csatárként működik majd közre. Ez a Real mindenkire veszélyes lenne, nemcsak a Nicosiára. Két gólt akkor is összehoznak, ha csöppet sem erőltetik.

Mindenki tudja, hogy ez a párharc előre lefutott. Ne legyünk álszentek, ha a Real akarná, oda-vissza 5-6 góllal verné az APOEL-t. De könnyen lehet, hogy meg is veri, hisz José Mourinho olyan edző, amely nem fogja azt mondani a labdarúgóinak, hogy kettőnél álljatok le. Óriási különbség van a két csapat közt, ennek a tippnek már félidőre le kellene jönnie, ha minden a papírforma szerint alakul.

Sok sikert, és jó szórakozást a mérkőzéshez!

Címkék: sportfogadás, tipp,