Napi tippajánló: 1. FC Nürnberg- Borussia Mönchengladbach

2012-03-04
Tegnap csak a Dortmund tudta hozni a kötelezőt, a Bayern és a Schalke is vereséget szenvedett, ami az élcsapatokat illeti! Ma a ’gladbach megelőzhetné a Bayern Münchent, ha megverné a Nürnberget. Az esély adott, mégis úgy véljük, nem tudnak élni vele a vendégek!

1. FC Nürnberg- Borussia Mönchengladbach

Tipp: döntetlen
Odds: 3.20
Iroda: bet365
Kezdés: 15:30

A Borussia Mönchengladbach az idény meglepetéscsapata. Ez egy kifutott év, jövőre szétszedik őket. Reus és Neustadter biztos távozik, őket aligha tudják majd megfelelően pótolni. A ’tavaszt’ elánnal kezdte L. Favre együttese, de mostanában nem olyan olajozott a játék. A Schalke elleni sima 3-0-át kivéve volt két döntetlen a Wolfsburg és a Hamburg ellen, és egy kiszenvedett 2-1-es siker a gyengécske ’lautern ellen. De volt egy kupameccsük is Berlinben, ahol szintén döntetlenre hozták a 90 percet, és csak hosszabbításban tudtak továbbjutni. Jó a ’gladbach, de mostanában nem annyira olajozott a játékuk. Reus sem olyan ütemben termeli a gólokat, mint ősszel, de előbb-utóbb várható volt nála is egy pici formahanyatlás.

A Nürnberg szezonja eddig semmi extra izgalmat nem tartogat számunkra. Igazi középcsapat, nincsenek nagy szériák, nem hullámzó a teljesítményük. Igazából teljesen kiszámíthatatlan együttes, bárki ellen képesek meglepetésre, ugyanakkor a leggyengébb csapatok ellen is képesek vereséget szenvedni. Utolsó két mérkőzésüket megnyerték a Köln és a Werder ellen, így 28 pontjukkal most a semmi közepén tanyáznak. Ahhoz erősek, hogy kiessenek, ahhoz viszont gyengék, hogy a nagyok dolgába beleszóljanak.

Ha a papírformát nézzük, akkor itt vendég győzelemnek kellene születni ma délután. De tegnap sem jöttek a ’tutik’ úgy látszik, ez egy ilyen hétvége lesz. Az odds is csalóka, vannak irodák, ahol már 2.70-es oddsal is fogadhatunk a vendégekre. De ahogy a mondás tartja, nem mind arany, ami fénylik…

Az over/under oddsok is érdekesen alakulnak. Irreálisan magas a szorzója annak, hogy legalább három gól születik. Bundesliga meccsen nagyon ritka, hogy a 2.5 overt 2.00 fölött tudjuk megjátszani. Több ez, mint gyanús!

Rossz az, aki rosszra gondol, de van egy olyan érzése az embernek, hogy itt ma az easyCredit Stadionban döntetlent játsszanak. Ha azt nézzük, hogy a ’gladbachnál picike formahanyatlást lehet észrevenni, talán tényleg a döntetlen felé hajlik a meccs. A Nürnberg amúgy is stabil csapat, nagyon kevés gólt kapnak mostanában. Utolsó három bajnokijukon mindössze egy gólt szedtek be!

Egyik csapat sem döntetlenspecialista, de valami azt súgja, itt ma nem fognak bírni egymással a felek. A hazaiaknak jó az iksz a harmadik ellen, és a vendégeknek sem tragédia, ha egy középcsapat otthonából csak egy pontot hoznak el. Nem túl izgalmas dolog döntetlenre fogadni, de ha bejön, akkor igen jól fizet. Márpedig nagyon úgy néz ki, itt ma pontosztozkodás lesz!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,