Napi tippajánló: Anglia-Olaszország

2012-06-24
Már csak négy mérkőzés van hátra az EB-ből, de aligha bánhatjuk. Sajnos egyre gyengébbek, egyre unalmasabbak a találkozók. Ma Anglia és Olaszország eldönti egymás közt, hogy melyikük jut az elődöntőbe, remélhetőleg a tegnapinál valamivel élvezetesebb meccsen!

Anglia-Olaszország

Tipp: 2 vagy 3 gól

Odds: 1.95

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Anglia és Olaszország legutóbb tétmeccsen 1997-ben csapott össze, akkor 0-0 lett a meccs végeredménye. Remélhetőleg nem ismétlődik meg ez a gól nélküli döntetlen, és 2-3 gólt összehoznak a srácok. Hogy melyik csapat az esélyesebb, az jó kérdés. Fifty-fifty találkozó, ahol nüanszok döntenek majd.

A legtöbben ezen a mérkőzésen igazi csatát várnak, ahol nem kizárt a kiállítás sem. Valószínűleg kicsit élesebb meccs lesz, mint a spanyol-francia, hisz két kemény válogatott találkozik egymással. Anglia nyomás nélkül játszik, legalábbis ez jön le. Magabiztosak, és eddig gond nélkül jutottak tovább. Az olaszokat meg ismerhetjük, ha a csoportból továbbjutnak, mindig képesek végigmenni.

Háromesélyre fogadni igazi lutri, és racionális, jó döntést hozni lehetetlen. Maximum érzelmi alapon lehet itt egyik, vagy másik csapatra fogadni, de abból ritkán jön ki jól az ember.

A legjobb tippnek a 2-3 gól tűnik. Az olaszok mindhárom meccsére jó lett volna ez az opció. Annyira nem kemény a védelmük, hogy ne kapnának gólt, ugyanakkor megtömni őket senki sem tudja. Elöl pedig a rosszfiúk, vagy Di Natale bármikor képes villani, de Pirlo szabadrúgásait sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Kockáztatni egyik fél sem fog, de a hiba lehetősége mindkét csapatban ott van. Az olaszok csak az írek ellen úszták meg, az angolokat meg láthattuk Svédország ellen, amikor kétszer is kapituláltak. Pontrúgásokat mindkét fél nagyon jól használja, szóval biztosak lehetünk benne, hogy 2-3 gól össze fog jönni, se több, se kevesebb :D

Sok sikert, és jó szórakozást! Mi csak annyit ígérhetünk, a spanyol-francia meccstől rosszabb nem jöhet!

Címkék: sportfogadás, tipp,