Napi tipp – A The Voice 2017 győztese

2017-02-03
Vajon ki lesz a The Voice idei szezonjának győztese?

 

Esemény: Egyesült Királyság The Voice 2017 – ki lesz a nyertes?

Határidő: 2017. február 4. 20.00

Iroda: Marathonbet (Specials/TV Shows/UK)

 

A BBC One 2012. március 24-én indította el először a The Voice UK tehetségkutató műsort holland franchise alapján, amelyben különféle meghallgatások, csaták és igen látványos élő műsorok végén a győztes százezer fonttal és egy Universal Republic lemezszerződéssel lesz gazdagabb. Jelenleg az ITV a felnőtt mellett kétévadnyi gyermekverziót is műsorra tűzött. A műsorban eddig olyan sztárok mentorálták a szereplőket, mint Sir Tom Jones, Kylie Minogue, Ricky Wilson, Boy George és Danny O’Donoghue.

 

Ki nyerhet az idén? A legesélyesebbnek tartott indulók:

 

Mo Adeniran: 21 éves énekes éjszakai szállodai munkás, a Voice-rajongók favoritja, nevelőszülőknél nevelkedett Warringtonban. Életét tragédiák árnyékolják be, két éve drogtúladagolás miatt elveszítette legjobb barátját és zenésztársát, Mike Cartert, utána pedig négy barátja halt meg autóbalesetben (a Viola Beach tagjai), nem sokkal a Mike emlékének szentelt koncertjük előtt. Mo Adeniran Jennifer Hudsont választotta mentorának.

 

David Jackson: 29 éves belfasti eladó, a Runaway Go együttes tagja, mentora szintén Jennifer Hudson.

 

Jason Jones: 31 éves walsalli lakos, call centerben dolgozik, friss apuka, és amikor csak tud, énekel. A mentora will. i. am lesz a verseny során.

 

Clara Hurtado: 20 éves spanyol származású lány, Brightonban lakik, és talán a legszerencsésebb résztvevője a vak meghallgatásnak – Sir Tom Jones szerint az igen laposan induló produkciójával csak az utolsó hangokra tudta meggyőzni a mentorokat, hogy forduljanak meg, és juttassák őt tovább a következő fordulóba. A verseny során a mentora will. i. am lesz.

 

 És mit gondol a Marathonbet?  

Mo Adeniran 6.00
David Jackson 9.00
Jason Jones 11.00
Clara Hurtando 11.00
Sarah Morgan 13.00
Tanya Lacey 13.00
Jazmin Sawyers 13.00

 

Címkék: fogadás, tipp,