Napi fogadási tipp - Kit öl meg először Arya Stark a Trónok Harca 7. évadában

2017-02-01
Arya halállistája egyre bővült az évadok során, de vajon kit fog utolérni először a végzet a 7. etapban?

 

Esemény: Trónok harca – Kit öl meg először Arya Stark a 7. évadban?

Határidő: -

Iroda: Sportingbet (Egyedi/Game of Thrones/Arya Stark - The List)

 

A Trónok harcának 7. évada 2017 nyarán, a szokottnál később indul és a rajongók bánatára rövidebb is lesz (hét rész), a hideget pedig olyan helyszínek hozzák el, mint Észak-Írország, Spanyolország és Izland. A promó már megtalálható a neten és a találgatások is megindultak, mi fog történni a következő szezonban és a szivárogtatók sem nyughatnak, amíg el nem rontják a nézők szórakozását.

 

 

Arya Stark a sorozatnak (és az alapul szolgáló regényfolyamnak is) fontos szereplője, családfája egészen az Építőig és a Tél Ősi Királyaiig nyúlik vissza. Sorsa viharos és időnként vértől vörös, így nem csoda, ha ellenségeiről listát vezet és azokat módszeresen felkutatva sorban ki is iktatja. A képernyőn Maisie Williams alakítja.

De kik is vannak Arya halállistáján? Cersei, az őrült királynő, a Hegy, aki már most is halott, a Véreb, akiről úgy tudja, hogy halott, Melisandre, Beric Dondarrion és Myri Thoros, akiknek Gendry elrablásáért kellene felelniük, Ilyn Payne, a hóhér.

Tippek innen is szerezhetők, a Sportingbet viszont arra írt ki fogadást, ki lesz az első, akit Arya által ér utol a halál a hetedik évadban:

 
Thoros of Myr 3.75
Beric Dondarrion 3.75
Ilyn Payne 4.00
Melisandre 4.50
Cersei Lannister 5.50
Gregor The Mountain Clegane 9.00
Sandor The Hound Clegane 13.00
 
 
Címkék: fogadás, sportfogadás,