Nagy pofont kapott, de nem adja fel a Győr

2013-07-18
A 2-0-ás hazai vereség után sem adja fel továbbjutási reményeit a Győr labdarúgócsapata Farkas József másodedző szerint.

 

Az izraeli Maccabi Tel-Aviv elleni szerda esti kudarc után az eltiltott vezetőedzőt, Pintér Attilát helyettesítő tréner elmondta: az ellenfél nagyszerűen játszott és jól kihasználta helyzeteit.

 

„Kulcsmomentum volt a mi gólunk, amit les miatt nem adtak meg. A mérkőzés tanulsága számunkra, hogy sokkal több futás kell a részünkről és sokkal agresszívebben kell játszanunk. A vereség ellenére nem adjuk fel, Tel-Avivban gólokat kell szereznünk a továbbjutás érdekében” - fogalmazott.

 

Paulo Sousa, a Maccabi mestere kifejtette: nagy előny volt számára, hogy korábban dolgozhatott a Videotonnál, és jól megismerte a Győr játékát és erejét.

 

„A második félidőben már mi irányítottuk a játékot. Azt tudtuk játszani, amit szerettünk volna. A továbbjutás azonban még nem dőlt el, a második találkozóra is a lehető legjobban fel kell készülnünk, mert tiszteljük az ellenfelünket” - mondta Sousa.

 

A vendégcsapat Jicakinak a 76. és Albermannak a 94. percben szerzett góljával nyert Győrben. A visszavágót jövő kedden rendezik Tel-Avivban.

 

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,