Nagy László: A bírók a Kielt segítették

2013-04-28
A német csapat továbbjutásában nagy szerepük volt a játékvezetőknek is - írta twitter-oldalán az MKB Veszprém válogatott átlövője.

 

Nagy László, az MKB Veszprém válogatott átlövője szerint a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntős párharcban a német sztárcsapat továbbjutásában nagy szerepük volt a játékvezetőknek is. "Elképesztő két meccsen vagyunk túl a Kiel ellen. Nem ezt érdemeltük. Sajnálom, hogy egy Kielt így kell segíteniük a bíróknak! Botrány EHF..." - írta twitter-oldalán - utalva az Európai Kézilabda Szövetségre (EHF) - Nagy, aki az első mérkőzésen 11, a szombati veszprémi visszavágón pedig öt gólt szerzett.

 

A két csapat első összecsapásán Németországban sokáig vezetett a Veszprém, de a játékvezetők a hajrában több kétperces kiállítással sújtották a magyar bajnokot, amely így egygólos vereséget szenvedett. A szombati találkozón kulcsfontosságú pillanatokban történtek hasonló esetek, a dán játékvezető páros számos ítéletével borzolta a hazai közönség kedélyét, a németek pedig ismét egygólos sikert arattak. A Kiel végül kettős győzelemmel, 61-59-es összesítéssel jutott a sorozat kölni négyes döntőjébe.

 

 

Forrás: MTI

 

Címkék: kézilabda,