Nadal vagy Djokovic – így látják a bukmékerek

2014-05-26
A sportinglife.com több fogadóiroda bukmékerétől is megkérdezte, hogy véleményük szerint van-e esélye Nadalnak egy újabb címvédésre a Roland Garroson. Többségük szerint idén trónfosztásra kerül a sor, és Djokovic lesz a befutó…

 

A vasárnap kezdődött a francia nyílt teniszbajnokságon a szakemberek szerint kevéssé valószínű, hogy az elmúlt kilenc évben nyolcszor győztes Rafael Nadal diadalmaskodik ismét a férfiaknál. Ezt támasztják alá a fogadóirodák nyereményszorzói is, jelenleg mindenhol Djokovic a favorit. Nézzük, mit mondanak a fogadóirodák oddsmesterei:

 

Phil Charlton, Sky Bet: 

Én Djokovicra szavazok. Az, ahogyan Rómában megverte Nadalt, lenyűgöző volt, és fittebbnek, erősebbnek is tűnt, mind Rafa. Abban a döntőben ő volt az esélytelenebb, de ha most mindketten ott lesznek a döntőben, szerintem sokkal közelebb lesznek az oddsok.

 

Adam Williamson, Ladbrokes: 

Még mindig egy kicsit Nadal mellett állunk (ez mára már nem igaz, hiszen jelenleg a Ladbrokesnál is Djokovic a favorit – a szerk). Olyan hihetetlen rekordot tart itt, a Roland Garroson, hogy nehéz ellene fogadni, bár Djokovic megérdemelten nyert Rómában. A salak fekszik legkevésbé Djokivocnak, és lehet, hogy több problémája lesz a korábbi körökben, mint Nadalnak. 

 

Rory Jiwani, Stan James: 

Egyértelműen Djokovic. A csuklósérülése előtt messze ő volt a világ legjobb játékosa, és Nadal feletti római győzelme azt mutatja, hogy ismét ott van. Ez az ő éve kell, hogy legyen.

 

Jack Milner, BetVictor: 

Ezúttal Djokovic mellett állunk. Másfél hete megverte Rafát Rómában, és ez volt az egymás utáni negyedik alkalom, hogy legyőzte a nyolcszoros Roland Garros bajnokot. A szerb meg fogja akadályozni Rafát abban, hogy zsinórban az ötödik Roland Garros címét is megszerezze. 

 

Rupert Adams, William Hill: 

Ha összetalálkoznak, Djokovicnak idén kicsit nagyobb esélyei vannak, bár azt hiszem annak is van esélye, hogy Djokovic el sem jut a döntőig.

 

És hogy mik a torna legjobb fogadásai a bukmékerek szerint?

 

Phil Charlton, Sky Bet: 

Egy Djokovic-Sharapova győzelem 14/1 oddsszal

 

Adam Williamson, Ladbrokes: 

A Rafa Nadal-Serena Williams győzelem 4/1 odsszal

 

Rory Jiwani, Stan James: 

Hogy Djokovic nyeri a férfi egyest. Lehet, hogy az odds rövidült az utóbbi pár napban, és most ő a favorit, de ő a legnagyobb esélyese a Roland Garrosnak.

 

Jack Milner, BetVictor: 

Annak ellenére, hogy már igencsak csökkent a szorzója az év eleji 50/1-hez képest, az, hogy Ivanovic nyeri a női egyest.

 

Rupert Adams, William Hill: 

Nehéz kérdés, de szerintem Serenának senki nem okozhat problémát, ő biztos tippnek tűnik.

 
Címkék: sportfogadás, tenisz,