NFL: Cole Beasley éjjel megduplázhatja a pénzünket

2019-01-05
Az NFL wild card hétvégéjének második meccsére is ajánlunk egy tippet. Az éjjeli baglyok, a legnagyobb NFL-fanok úgyis élőben nézik a meccset, mi pedig találtunk egy olyan sportfogadási opciót, melyet érdemes fontolóra venni.

Dallas Cowboys - Seattle Seahawks

NFL - Play off, wild card weekend

Online sportfogadás tipp: Cole Beasley elkapásai 3,5 felett

Unibet odds: 2.00

Kezdés: vasárnap 02:25

 

A Dallas hazai pályán fogadja a Seattle csapatát a wild card hétvégén. A hazai pálya miatt a Dallas a favorit, egyébként nagyjából hasonlóak a két csapat esélyei a továbbjutásra.

A tippünk nem túl bonyolult, Cole Beasley elkapásaira fogadunk, méghozzá arra, hogy minimum 4 lesz neki a meccsen. A Cowboys rutinos slot receivere az alapszakasz minden meccsén pályára lépett, de ami még ennél is fontosabb, hogy most is pályára lép majd. Sérülésről nem tudni, ami miatt limitálnák őt, szóval valószínűleg rengeteg offensive playnél a pályán lesz. Prescott egyik kedvenc célpontja, egyébként sem jellemző a Dallasra, hogy a mély route-okat futó elkapókat bombázza a QB. Inkább a rövidebb, de biztosabb célpontokat keresi, így kap sokszor labdát Beasley.

Ragad a labda Cole Beasleyhez!

Egyébként is, ahogy közeledett a rájátszás, úgy vonta be őt a játékba egyre inkább Prescott. A 15. játékhéten a Colts elleni vesztes meccsen 7-szer passzolt felé, ebből a 7-ből 4-et kapott el. Aztán a 16. játékhéten a Tampa ellen 5-ször dobtak felé labdát, mint az 5-öt behúzta. Majd az utolsó, a 17. játékhéten jött a Giants elleni csoportmeccs, amikor is hatszor vette őt célba az irányító, és mind a hat alkalommal sikeres volt az elkapás. Szóval Beasley jó formában van, az utolsó két meccsen hibátlanul játszott, 11 passzból 11 elkapás, több nem lehet. A Giants ellen bónuszként az egyik passz TD pasz is volt egyben, szóval a tippünk az, hogy a Prescott-Beasley kapcsolat a Seattle ellen is működésbe lép majd.

Egyébként Prescott az elkapóként is 'használt' Elliott után Beasley felé passzolt a legtöbbet. Elliott után a legtöbb megszelídített labda is a szőke elkapóé, 65 elkapott passza van az alapszakaszban, ami több, mint meccsenként 4.00 átlagban. Viszont az elmúlt három meccsen rendre összejött neki ez a minimum 4 elkapás. Jó formában van, Prescott rendre keresi őt, nem sérült, és a dallasi QB amúgy is inkább a rövidebb, de biztosabb célpontokat keresi, szóval Cole Beasleynek jó meccse lehet a Seattle ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,