NFL: A meccs, amit mindenképp látni kell!

2018-11-04
Az NFL-ben CET szerint este 22:25-ös kezdettel összecsap az eddig veretlen Los Angeles Rams (8-0), és a 6-1-es mérlegű New Orleans Saints. Vajon Breesék megállítják Gofféket? Vagy marad hibátlan a Rams, és újabb lépést tesz a 16-0 felé? Késő este kiderül.

New Orleans Saints - Los angeles Rams

Online sportfogadás tipp: Jared Goff paszolt yardjai 290,5 felett

Unibet odds: 1,72

Kezdés: vasárnap 22:25

 

Nem akármilyen meccs lesz, ahol rengeteg pontot várnak a hozzáértők. A Rams és a Saints is kiváló támadó alakulattal rendelkezik, szóval a védelmek felköthetik a gatyát.

Érdekesség, hogy a New Orleans az elszenvedett pontokat tekintve csak a 23. a ligában, ám a Brees vezette offense olyan sok pontot termel, hogy így is megnyert a csapat 7 meccsből hatot. Valószínű, hogy a Saints védelme ma is enged pontokat és a yardokat bőven.

Egyébként ez a Saints defense eléggé kétarcú, mert az ellenfelek futójátékát a ligában a legjobban limitálják, viszont passz ellen csak 28. legjobban védekező csapat a ligában. Magyarul futás ellen kiváló a Saint védelme, de a passzjáték ellen nagyjából tehetetlen. Érdekes kettősség, az tuti, hogy egyensúlyt nem fedezhetünk fel.

Ma a hazai védelemnek a liga legjobb futóját, Gurleyt kell majd megállítani, nem valószínű, hogy kevesebb figyelem jut rá, mint az eddigi ellenfelek running backjeire. A tippünk tehát az, hogy a Saints megpróbálja limitálni Gurleyt, és úgy lesz vele Sean Payton, hogy passzoljon inkább Goff. Ő viszont nem fog zavarba jönni, a mi tippünk szempontjából csak jó, ha Gurleyt megfogják, vagy futásonként 2-3 yardnál többet nem engednek neki. Goffnak remek célpontjai vannak, valószínűleg erre a találkozóra már Cooper Kupp is vállalja a játékot. Neki a térdszalagjai húzódtak picit, de valószínű, hogy ezen a találkozón már pályán lesz. Természetesen Woods is játszik, aki 672 yardot kapott el eddig, rá is mindig számíthat a Rams irányítója. Na meg Gurleyt is keresheti passzokkal, elég jó keze van, elkapóként sem rossz az amúgy RB poszton játszó Gurley.

A tippünk tehát, hogy a Saints megpróbálja a Rams futásait kordában tartani, így Goffnak lesz lehetősége passzolni bőven. Aztán a Saints egyébként is rossz a passz elleni védekezést tekintve, így a 291,5 yardos átlaggal dolgozó Goff ma simán 300 passzolt yard fölé juthat. Na jó, nem simán, de elvileg ennek jönnie kéne. Ráadásul a Saints elit cornerje, Robinson nem játszhat, így Goffnak és elkapóinak elvileg még könnyebb dolga lesz.

Címkék: sportfogadás, tipp,