NFL: A 49ers lehet Mahomes következő áldozata

2018-09-23
Az NFL-ben a 3. játékhetet kezdték el a csapatok, és már most világosan látszik, mely együttesnek lesz jó idényük, és melyek azok, akik tuti nem kerülnek be a rájátszásba.

Minnesota Vikings - Buffalo Bills

Ezen a találkozón igazából szinte nem is fizet a Minnesota-siker (1,078), annyira tuti. De hogy is ne lenne, amikor a Viking bitang erős, miközben a Bills épp a vikingek ellentéte. A Buffalo egy totálisan reménytelen csapat, az off-season során sikerült teljesen szétrombolni ezt az együttest. Az első körben a Ravens 47-3 arányban mosta le a Billst, ehhez képest a Chargers elleni 31-20-as zakó majdnem győzelemmel ért föl. Igen ám, de a Vikings a múlt heti Green Bay elleni iksze után tutira nagyon felszívja magát, mert igazából az a találkozó is Cousinséknak állt, csak a rúgó hibázgatott. Itt a papírforma alapján a Vikings hazai pályán szét fogja szedni a Billst.

Tipp: Minnesota -9,5 pont @ 1,36 (unibet)

 

Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers

Patrick Mahomes a Chiefs rookie irányítója 10 TD-t osztott ki az első két meccsén, ez pedig újonc rekord az NFL-ben. Ez a srác berobbant, ahogy az előző idényben RB poszton Hunt. Úgy tűnik, a KC-nél mostanában rendre gyémántot találnak. Az irányító mellett ott van Hunt, Kelce, Tyreek Hill és Watkins, szóval az offense ligaelit. A fal sem rossz, és a védelem is remek, szóval a KC csöppet sem gyengült. A szezon előtt úgy tűnt, hogy irányító poszton lehet lyukas a csapat, de Mahomes egyelőre a legszebb elképzeléseket is fölülmúlja. Közben a Friscóra sem lehet mondani, hogy gyenge lenne, de idegenben a KC-t nem fogja megverni.

Tipp: Kansas City győzelem @ 1,36 (unibet)

 

Seattle Seahawks - Dallas Cowboys

A Seattle aligha fog Superbowlt nyerni ebben az idényben. A ligaelit védelmét szétszedték, az a defense, amely dominálta a ligát, atomjaira hullott. Wilson előtt nincs fal, amelyik meg tudná védeni, szóval nagy a baj. Azért is nagy, mert láthattuk múlt héten, hogyan is járt a Giants a Dallas ellen. A kis Manninget szétszedték, rengeteg alkalommal vitték a földre a Giants QB-jét. Ez vár Wilsonra is, szóval nagyon nehéz meccs elé néz a Seattle, még akkor is, ha otthon játszik. A Cowboys védelme jó, az első két héten 13 és 8 pontot engedett mindössze. Ha az offense-ben csak egy átlagosat játszanak Elliotték, akkor megvan a meccs.

Tipp: Dallas Cowboys győzelem @ 2,06 (unibet)

Címkék: sportfogadás, tipp,