NBI: Ismét megtréfálja a Felcsút a Fradit?

2020-05-31
Két mérkőzés maradt hátra az NBI 26. fordulójából, a kettő közül mi a késő esti Puskás Akadémia - FTC összecsapást néztük ki. Azért ezt, mert ide találtunk egy játszható tippet.

Puskás Akadémia - FTC

NBI

Online sportfogadás tipp: Sárga lapok száma hazai csapatnál 2,5 felett

22Bet odds: 1.92

Kezdés:  2020.05.31. 21:05

 

A Puskás Akadémia és az FTC meccse mindig tartogat számunk meglepetést, érdekességet, nem szokott átlagos meccset produkálni a két együttes. Már csak azért sem, mert a mindig favorit FTC mumusává vált a felcsúti együttes, sokszor tréfálja meg a Fradit ez az együttes. Nem kizárt, hogy most is így lesz, hisz a zöld-fehérek darálják a meccseket. Ez egyrészt jó, hisz játékban vannak a labdarúgók, de rossz is, hisz nincs idő regenerálódni. Két elhalasztott bajnokit is bepótolt a napokban az FTC, míg a Puskás Akadémia az első tétmeccsére készül a restart után.

A meccset Andó-Szabó Sándor vezeti, aki 9 meccset vezetett az NBI-ben idén. A 49 felmutatott sárga lap mellett még piros lap nélkül hozza az idényt, de előbb utóbb előkerülhet a piros is. Talán már ma?

Azt tudni kell a Puskás Akadémiáról, hogy nem játszik puha focit. Kemény kis csapat ez, ha a legszabálytalanabb játékosok listáját nézzük, Szolnoki és Hadziev az első és a második helyen áll, szóval az egész NBI két legtöbb lapot gyűjtő játékosa a Puskásban játszik, de van Nieff és Knezevic is 'előkelő helyen áll, ők a 10. és 11. helyen vannak most, de nagyon valószínű, hogy a forduló végére a top10-ben minimum 4 felcsúti labdarúgó lesz. Ez azért nem semmi, hisz 12 csapatos az NBI, az aktív rotációban olyan 18-20 játékossal lehet számolni csapatonként, és így is 4-en vannak ott a top10-ben, vagy egyelőre 11-ben, hogy pontosak legyünk.

Érdekesség, de egyben tény, hogy Andó-Szabó utolsó 5 meccsén, amikor a Puskásnak vezetett, 4-szer is kiosztott minimum 4 sárgát felcsúti játékosnak. Így volt ez 2019. decemberében is, amikor az FTC a Groupamában fogadta a felcsútiakat, és a 2-2-es találkozón két ferencvárosi, és 4 vendég játékos kapott sárgát. Szóval ha Andó-Szabó a felcsútiaknak vezet, ott általában potyognak a lapok.

Ezek után a tippünk nem meglepő, mi legalább 3 lapot 'adunk' a Puskásnak. Bár bízunk benne, hogy nem rúgják szét egymást a srácok a pályán, azért Andó-Szabó Sándor biztosan talál majd három olyan szituációt, ahol valamelyik hazai játékos lapot kap.

Címkék: sportfogadás, tipp,