NBA: Westbrookék nem nyaralni mennek Floridába!

2019-01-29
Az OKC Thunder nagy formában van, sorozatban nyeri meccseit az NBA-ben. Legutóbb a keleti listavezető Bucks ellen győzött, ezek után aligha meglepő, hogy a Magic elleni találkozón is a nyugati együttest favorizáljuk

Orlando Magic - Oklahoma City Thunder

Tipp: Oklahoma City győzelem

Unibet odds: 1,43

Kezdés: 2019.01.30. 01:00

 

Az OKC remek formában utazik az Orlandóhoz, zsinórban öt meccset megnyert, legutóbb a Keleti Konferencia listavezetőjét, a Milwaukee Bucks csapatát győzte le. Westbrookék jelenleg a 3. helyen állnak nyugaton, ez pedig remek pozíció.

Az Orlando formája ellenben elég gyenge, utolsó öt meccséből csak egyet tudott behúzni, de a gyengélkedő Atlanta Hawks együttesét azért illet is megverni, főleg hogy a Hawks azért a tankoló csapatok közé tartozik, és kb annyi érdeke van meccseket veszíteni, mint meccseket nyerni...

A Magic játéka közel sem varázslatos, legutóbbi két találkozóján a dobott pontok nem érték el a 100-at, ami napjaink NBA-jét a trendet tekintve szinte kuriózum. Ez persze túlzás, de ritka, hogy 100 dobott pont alatt valaki meccset nyerjen, ez a Magic-nek sem sikerült.

Ez a keret erre képes, nagyobb formajavulás kéne, hogy Keleten a 7-8. hely valamelyikére odaérjenek, és játszanak a rájátszásban. Mozgov sérült, így a palánk alatt sebezhetőbb a Magic. Vélhetően Adams-nek, az OKC centerének megint jó napja lesz.

Idén, ebben a szezonban először találkoznak, így viszonyítani nincs mihez, de azért az tény, hogy a Thunder sokkal erősebb csapat. George-ék jó formában vannak, remek egységet alkot az Oklahoma. A Westbrook-George-Adams trió elképesztően jó, nem igazán látni, mivel tudna itt meglepetést okozni a Magic. A legfontosabb statisztikát nézve a dobott pontokat tekintve a ligában az OKC az ötödik, a Magic pedig a 25. helyen áll. Ez nem véletlen, és a tippünk sem az, nyerni fog a Thunder.

Címkék: sportfogadás, tipp,