NBA: Milwaukee-ba látogat a ramaty formában lévő Portland

2019-11-21
A Nyugati Konferenciában Golden State-Portland-San Antonio a sorrend. Igen ám, csak nem a tabella tetejéről indulva...

Milwaukee Bucks - Portland Blazers

NBA - Alapszakasz

Online sportfogadás tipp: Milwaukee pontjai 121.5 felett

Unibet odds: 1,92

Kezdés:  2019.11.22. 02:05

 

Elképesztő dolgokat produkál az élet. Az elmúlt évek meghatározó csapata a GSW jelenleg 3-13-as mérleggel sereghajtó nyugaton, ezt az idényt lehúzhatják a WC-n. Persze ott érthető, mi miért van, de a Portlandnél és a Spurs-nél kevésbé.

A Portland 5-10-es mérleggel bír, magyarul kétszer több zakója van, mint győzelme. A sérülések a Blazerst sem kerülik el, jelenleg a sérültlistán három center is található, Nurkic és Whiteside mellett Zach Collins is sérült. Nincs P. Gasol, kiesett hátfájdalmak miatt Lillard, és nem játszik Simons sem bokasérülése miatt. Baj tehát van, nem kevés.

A Milwaukee-nál ilyen gondok nincsenek, Middleton az egyedüli hiányzó, de ezt nem sínyli meg a klub. Keleten a Bucks az 1. helyen áll, remek formában van, zsinórban szállítja a győzelmeket. Utolsó 5 meccséből ötöt nyert a Bucks, miközben a Portland csak egyet.

Giannisék természetesen favoritok, ez a Portland most nem faktor. Elég vicces volt Carmelo leigazolása, Anthony-t amúgy sem a védekezésért szerettük anno, itt a bemutatkozó meccsén 24 perc alatt 10 pontot dobott, de volt például 5 elszórt labdája, de csodát talán a Blazersnél sem vártak tőle.

Minden tekintetben favorit most a Bucks, Giannisék a festékben is szétszedhetik az ellenfelet, de kintről is szétdobhatják. A Milwaukee legutóbb az Atlantát verte egy pontgazdag meccsen 135-127 arányban. Hiába back-to-back meccs lesz Bledsoe-ék számára, megint hozhatnak egy extrém magas kosárszámú meccset. A Bucks egészen kellemetlen csapat, mert sok nyúlánk játékosa van, miközben kintről is veszélyes, senkit nem lehet üresen hagyni a periméteren. Legutóbb a Hawks ellen a pályára lépett 11 játékosból 10 dobott minimum egy triplát.

Ehhez jön még, hogy a Milwaukee otthon játszik, míg a megtépázott Portland utazik, ráadásul ez egy nehéz idegenbeli túra negyedik állomása már, valószínű, hogy McCollum jó számokat hoz majd össze, de a Bucks ismét akár 130 pontig is eljuthat, elméletileg ez a Portland most nem lehet komoly akadály az oregoniak útjában.

Címkék: sportfogadás, tipp,