NBA: LeBron és a Lakers harca a rájátszásért

2019-02-12
Az elmúlt évtizedben LeBron James aktuális csapata rendre döntőt játszott az NBA-ben. A 2018/19-es idény viszont más, hisz James a LA Lakers-szel egyelőre a rájátszásért küzd csapatával.

Atlanta Hawks - Los Angeles Lakers

Online sportfogadás tipp: Lakers győzelem

Unibet odds: 1,49

Kezdés: szerda, 01:30

 

LeBron James mindig fókuszban van, de most még az átlagosnál is jobban. A téli csereidőszak után vagyunk, de az All Star gála előtt, miközben a Lakers-nek azért az alapszakaszra is oda kell figyelni, hisz egyelőre a LAL nincs rájátszást érő pozícióban.

Az is tény, hogy még nincs tragédia, mert a Spurs és a Kings is befogható, a Clippers a 9. helyről vélhetően szintén lejjebb süllyed majd a továbbiakban. Viszont előzi a Lakers csak úgy tud, ha meccseket nyer, ahhoz viszont picit többet kell nyújtani védekezésben, mint lehutóbb a Philadelphia ellen.

Az a 76ers-Lakers találkozó nem picit volt fura, aki látta, pontosan tudja, hogy az All Star gálán keményebb védekezést fogunk látni, mint azon a találkozón. Főleg az első negyed volt fura, mindenki tisztán dobálhatott, tele volt a negyed zsákolásokkal, de az egész meccs nagyon fura volt. Végül is 143-120-ra nyert a Phily, a 143 kapott pont LeBronéknál negatív szezoncsúcs!

Hallani pletykákat, hogy James és Walton mester nincs azonos hullámhosszon, meg azt, hogy James már a jövő évi csapatát illeti. Viszont sokkal valószínűbb az, hogy ebből a védekezés nélküli találkozóból egyszerűen a jobb csapat jött ki győztesen.

Azért az Atlanta Hawks közel sem az a kaliber, mint a 76ers. Az ATL pár éve még megnyerte Keletet, aztán azóta totálisan széthullott az a csapat. Építkezési fázisban van a Hawks, és úgy tűnik, satuféket nyomott. Utolsó három találkozóját rútul elveszítette, a Raptors, a Hornets és a Magic ellen sem sikerült nyerni.

A Hawks 18-38-as mérlege igazából semmire sem jó, a rájátszás elérhetetlen, szóval innentől szinte cél a meccsek leadása, hogy a draftnál jobb pozícióba kerüljön az együttes. Szóval még a két csapat célja sem azonos, hisz a Lakersnek kell a győzelem a rájátszásért, a Hawksnak meg kell egy újabb zakó, hogy jobb draft pozícióba kerüljön.

Címkék: sportfogadás, tipp,