Most pénteken EuroMillions Millionaire Maker tombola lesz!

2016-10-27
Most pénteken, 2016. október 28-án tartják, az első EuroMillions European Millionaire Maker tombolát melyen huszonöt €1 milliós nyereményt sorsolnak ki a €17 milliós jackpoton kívül!

 

A szeptemberi EuroMillions szabálymódosítással vezették be az European Millionaire Maker (Európai milliomos gyár) elnevezésű tombolát, melyet évente pár alkalommal rendeznek meg, és melyen 25 játékos garantált 1 millió eurót nyerhet.

 

A legelső ilyen sorsolás most pénteken, 2016. október 28-án lesz. A tombolán való részvétel egyszerű: az október 28-i, pénteki szokásos EuroMillions sorsoláson részt vevő valamennyi szelvény automatikusan bekerül a tombolára. A szelvények mindegyikén lesz egy automatikusan generált véletlenszerű kódsorozat, ezek közül fognak kisorsolni huszonötöt.

 

Extra tipp: Az osztrák lottótársaság garantálja, hogy egy Ausztriában megvásárolt szelvény biztosan nyerni fog. Ha az EuroMillions Millionaire Maker tombolán kisorsolt huszonöt szelvény egyikét sem Ausztriában vásárolták, akkor lesz egy külön sorsolás csak az osztrák szelvények számára.  Osztrák EuroMillions szelvény vásárlásához nem kell feltétlenül átruccanni szomszédunkhoz, a theLotter online lottózóban megrendelhető osztrák szelvény (is).