Montpellier - Monaco: Ahol Petit fúj, ott mindig történik valami

2021-01-15
A Ligue1 egy izgalmas párosítással jelentkezik pénteken. A hullámvölgyben lévő Montpellier a felfelé ívelő formát mutató Monacót fogadja, a fűszert pedig a játékvezető személye adja a találkozóhoz.

Montpellier - Monaco

Ligue1 - 20. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Lesz 11-es a meccsen

Unibet odds: 2.70

Kezdés: 2021.01.15.  21:00

 

Pörög a francia bajnokság, pénteken pedig a BL-indulás szempontjából fontos összecsapásra kerül sor. Az a Montpellier fogadja a Monacót, amely hullámzó idényt fut. Jó és rossz szériák váltják egymást, ha megy, akkor nagyon megy, ha meg épp nem, akkor nagyon nem. Jelenleg a pocsék széria van soron, zsinórban jönnek a nyeretlen meccsek, de előbb-utóbb fordul a kocka.

A Monaco viszont magára talált, igaz, 'csak' a kötelezőket hozta az előző fordulókban. Az előző 4 körben 12 pontból 10-et begyűjtött a piros-fehér mezes együttes, és a 4. helyre ugrott fel. Kulcsmeccs a BL-indulás szempontjából, hisz két olyan csapat ez, melyek reálisan nézve felkerülhetnek a dobogóra a szezon végén.

Épp ezért paprikás összecsapást várunk, amit Aurélien Petit dirigál majd. A fiatal (33 éves) játékvezető 7 első osztályú bajnokit vezetett ebben az idényben, és ebből a hétből összesen egy olyan volt, ahol nem adott büntetőt. Nem viccel Petit spori, 7 meccs, hét 11-es. a lapokkal sem spórol, legutóbb a Nice-Lorient meccsen a büntető mellett a piros lap is villant, és azért előkerült a sárga lap is, méghozzá hétszer.

Most sem lesz könnyű dolga, rivális csapatok feszülnek egymásnak, ahol még a statisztika is mutat érdekes dolgokat. A Ligában a Monaco azon csapatok között van, melyek javára inkább ítélik a 11-eseket, míg a Montpellier valamit nem érez a boxon belüli védekezést illetően, hisz magasan e csapat ellen fújták be a legtöbb 11-est, szám szerint 9-et! Ebből a 9-ből ráadásul hetet hazai pályán szerencsétlenkedett össze a Montpellier, ami szintén nem akármilyen adat.

Ezek után mi másra tippelnénk? Arra tippelünk, hogy lesz büntető a meccsen, amire az unibet egész korrekt, 2.70-es szorzót fizet. Ilyen statisztika mellett ezt nem lehet kihagyni.

Címkék: sportfogadás, tipp,