Monaco - Marseille: Jól bevált szokáson minek változtatni?

2021-01-23
Ha találkozik a liga két legdurvább csapata, akkor te mire fogadnál? A kérdés költői, így a magyar kultúra napja után...

Monaco - Marseille

Ligue1

 

Online sportfogadás tipp: Lesz piros lap

Unibet odds: 3.40

Kezdés: 2021.01.23. 21:00

 

Kezdjük a számokkal, amelyek mint általában, most is beszédesek.

A 2019/20-as idényben, amikor először voltak nézők, majd már meccsek sem a Ligue1-ben, a két legtöbb lapot gyűjtő csapat a két M-betűs volt. A Monaco 59 sárga lap mellett 10 (!!!) pirosat gyűjtött, míg a Marseille 3 piros mellett kapart össze 67 sárga lapot. Pirosak terén magasan a Monaco volt a ligaelső, sárgák terén a Marseille.

Aztán jött a pihenő, és jött az új idény. A 2020/21-es, amely félidőnél tart, így már elegendő számú meccsen vagyunk túl, hogy a számok ne csapjanak be minket. Nos, a legtöbbet büntetett két csapata a ligának nem változott, élen áll a Marseille (54 sárgalap, 4 piros lap), második a (Monaco 43 sárga, 5 piros).

Copy paste, semmi sem változott. A Monaco élen áll piros lapok terén, a Marseille sárga lapokban ligaelső.

Mi kell nekünk? Kell egy spori, aki bátran szórja a lapokat. Nos Miguelgorry nem feltétlenül az, nem ad sok lapot, pirosat is egyszer mutatott fel idén 10 bajnokin. Ugyanakkor a VAR szobában Bastien Dechepy ül, és lesi a visszajátszásokat, márpedig ő sokkal bőkezűbb minden téren, lapok és büntetők terén is. Szóval simán van rá sansz, hogy kihívja majd kollégáját az oldalvonalhoz.

A tét nagy, mert bár bajnoki címről nem álmodnak ők ketten, vagy legalábbis reális nem tehetik, de a dobogó bizony kitűzött cél. Nagyon nagy szükség van hasonló meccseken a 3 pontra, hisz nem elég, hogy egy csapat 3 pontot szerez, azt a közvetlen riválistól veszi el.

Épp ezért számítunk mi parázs meccsre, és hiába nem a lapokról híres ez a spori, itt bizony többször nyúl majd a zsebébe a lapért, és jó esély van rá, hogy idén másodjára kerül elő Miguelgorrynál a piros lap. Hol, ha nem Monaco-meccsen?

Címkék: sportfogadás, tipp,