Monaco-PSG: Falcaóék becsületgóljára fogadunk

2018-11-11
A Ligue1 a PSG játszótere. Viszont olyan játszótér ez, ahol nincs kivel játszani. Egy-egy meccsen persze meg lehet viccelni a Neymarékat is, de erre a Monacónak most vajmi kevés esélye van.

Monaco - PSG

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat gólt szerez

Unibet odds: 1,98

Kezdés: vasárnap 21:00

 

A Monaco sajnos poraira hullott, és Thierry Henry sem tudott segíteni Falcaóékon. Nem csoda, hogy szétesett ez az együttes, hisz darabokra szedték Európa sztárcsapatai. Nemrég még Mbappé, Bernardo Silva, Mendy, Lemar, Moutinho és Fabinho rúgta itt a bőrt, de ők már nem a Monaco játékosai. Aztán szegény embert az ág is húzza jelszóval óriási sérüléshullám söpör át a csapaton, Jovetic, Rony Lopes, Pellegri, Subasic, N'Doram, Aholou, Golovin és Geubbels sem játszhat, Raggi és Tielemans pedig eltiltott, hogy még nagyobb legyen a baj. Lehet, hgoy Joveticet, és még egy-két játékost összedrótoznak a sérültek közül, de igazából nincs értelme erőltetni. Tegyük fel, Jovetic játszik, mivel lenne jobb??? Lehet nem 6-0-ra, hanem 6-1-re kap ki a Monaco, miközben benne van, hogy rásérül. Válogatott szünet jön, mindenki kikúrálhatja magát, a Monaco pedig elővehet egy tiszta lapot, ahová a bennmaradás tervét vázolhatja fel.

A két együttes utolsó hét meccséből hetet a PSG nyert. Lőtt 27 gólt és mindössze 4-et kapott. Az utolsó 3 egymás elleni meccs igazi kivégzés volt, hetet is kapott a Monaco a PSG-től egyszer. A BL-ben a hercegségbeliek otthon kaptak ki 4-0-ra a Brugestől.

Itt igazából nincs miről beszélni,a PSG-nél Jesét, Alvest és Kurzawát kivéve mindenki bevethető, játszhat a Neymar-Cavani-Mbappé trió, folytathatják a góltermelést, és a házi csatát a gólkirályi címért. Thiery Henry pedig tehetetlen, rotálni sem nagyon tud, hisz sok a sérült, ketten eltiltottak. A BL-ben a Bruges 4-et vágott, ami persze nem jelenti azt automatikusan, hogy a PSG rúg vagy 10-et, de extrém esetben még az sem lenne meglepő.

Példának picit extrém a Fradit és a PSG-t összehasonlítani, de a zöld-fehérek is toronymagas favoritnak számítottak a Hali ellen, aztán tudjuk, mi lett a vége. Mondjuk Lanzafame nem Cavani, és Böde sem Neymar, de a foci képes érdekességeket produkálni. Az esélyekről annyit, hogy a PSG-győzelem idegenben 1,20-at sem fizet, ellenben egy hazai siker 12-szeres pénzt érne.

Nehéz elképzelni, hogy a Monaco pontot szerez, azt viszont el lehet, hogy gólt lő. Ez 1,98-cal fizet az unibeten. A PSG is érzi, tudja, hogy ha végig izomból tolja, 6-8 góllal nyer. Pont ezért sokkal kevesebb figyelmet összpontosítanak majd a védekezésre, tudják jól, hogy 1-2 kapott gól bele fog férni. A Monacóban pedig azért ott lehet Falcao, Jovetic játékára is látni esélyt, Chadli azért csak belga válogatott, szóval elöl van azért Henrynak fegyvere. A PSG-gól alap ilyen feltételek mellett, de a becsületgólját a Monaco is megszerzi majd. Talán még a vendég védők is besegítenek indirekt módon, belül jól tudják, hogy nem egyenlők a feltételek, és igazából a PSG-nek sem jó, ha a Ligue1-ben rivális nélkül marad.

Címkék: sportfogadás, tipp,