Molde - FTC: Tokmac-ék a BL-főtábla kapujában

2020-09-23
Pár éve azt is nehéz volt elképzelni, hogy a magyar válogatott Eb-n játszik, aztán megtörtént, sőt megtörténhet ismét. A BL-főtábla szintén álomszerű a magyar csapatok és szurkolók számára, de pár éve a Vidi nagyon közel kerül a top32-höz, a Fradinak pedig talán most még nagyobb a sansza!

Molde - FTC

BL-selejtező play off

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,50

Kezdés:  2020.09.23. 21:00

 

A Ferencváros kiütötte a Djurgardent, aztán a Celtic Glasgowt, majd a Dinamo Zagrebet. Ezek után a Molde nem megoldhatatlan feladat, nem is meglepő, hogy amíg a sorsolás után a Molde volt a továbbjutás favoritja, addig mostanra a szorzók megfordultak. Persze itt 1-2 tized a különbség, nagyjából hasonló eséllyel vágnak neki a csapatok ennek a párharcnak.

Ami a formákat illeti, a Molde formája picit aggasztó, de azért azt látni kell, hogy ez a norvég csapat főleg idegenben botlik. Otthon utolsó 9 meccséből 8-at megnyert, és ebből a 9 meccsből csak azon az egy zakón volt kettőnél több kapott gólja. Szóval a Brann elleni kisiklást kivéve 8 győzelem, és a 8 győzelem alkalmával a három kapott gól mellé 28 lőtt gól párosult.

Szóval nekünk legyen mondva az a rossz forma. A Molde rutinos nemzetközi porondon is, de a Fradi nem ijedt meg egyik ellenfelétől sem, nem fog a Moldétól sem. Rebrov FTC-je még júniusban kapott ki utoljára a Viditől, de ha őszinték akarunk lenni, tétmeccsnek azt sem nevezhetjük. A Fradi itt az idény elején egyértelműen a BL-re koncentrál, és ezt jól teszi.

Jó hír, hogy a keret egészséges, közben a norvégoknál akadnak sérültek, és az is jó hír, hogy a Molde otthon fontos bajnokin égette az energiát, addig az FTC egy nagyon tartalékos csapattal játszott egy megye II-es csapattal a Magyar Kupában.

Esélyeket illetően ez 50/50-es párharc, de ami tuti, mindkét együttes 100%-ot belead. Aztán hogy mire elég, majd kiderül. A mi tippünk, hogy ezen az első meccsen minimum 4 sárga lap kiosztásra kerül, amire az unibet 1,50-es odds-szal fizet.

A szerdai találkozót Carlos del Cerro Grande vezeti, a spanyol sporik pedig ritkán szűkmarkúak a lapokat illetően. Tény, hogy del Cerro azért nem a legnagyobb kártyás, de ez igencsak fontos meccs, a csapatok pedig mindent megtesznek majd, hogy számukra kedvező eredményt érjenek el.

A Fradi elsősorban a kontrákból eredményes nemzetközi porondon, márpedig ha Tokmac megindul, akkor a norvégok nem fognak finomkodni. Felrúgják, lerántják, máris villan a sárga. Aztán a Fradi focistáit sem kell félteni, a norvégok fizikálisan jó állapotban vannak, több olyan szituáció is lesz, amikor csak lap árán lehet megakadályozni a gólt, vagy gólhelyzetet.

Címkék: sportfogadás, tipp,