Minden évben nyernek a lottón

2012-06-12
Mike Williams, aki tavaly áprilisban 1 millió angol fontot (375 millió forintot) nyert az angol lottón, újra ünnepelhet: barátnője Debbie Davies most 57.430 fontot (21.5 millió forintot) kaszált.

 

Debbie nem hagyta abba a lottózást Mike nagy nyereménye ellenére sem, minden héten vett szelvényt. Ugyanúgy, mint Mike gépi számokkal játszott, így sikerült eltalálnia az öt számot az ötvenből és egy bónuszlabdát is.

 

 

A kétgyermekes anya így nyilatkozott:

- El sem hiszem a szerencsénket. Soha nem gondoltam volna, hogy mindketten nyerhetnük ilyen rövid időn belül. Annyira meglepődtem, hogy pizsamában mentem le Mike házáig elmondani neki, hogy nyertem. Ő meg csak állt ott, tátott szájjal, mert ő sem tudta elhinni.

 

A pár közel lakik egymáshoz Ferndale-ben, Walesben. 2010 októbere óta tart a kapcsolatuk. A 47 éves, könyvelőként dolgozó Debbie adósságai visszafizetését tervezi a nyereményből, és hogy felújíttatja a fürdőszobáját.

 

  

Barátja, Mike, aki régebben kamionosként dolgozott egy 4 milliós jackpotot nyert tavaly kollektív lottózással, amin három társával osztozott. Az eset után ezt mondta a The Sun munkatársának:

- Itt a bizonyíték, hogy bizony kétszer is becsaphat a villám ugyanarra a helyre. Most már Debbie-n van a sor, hogy engem kényeztessen...