Millió dolláros hiba: tévedésből kiállított szelvénnyel vitte el az óriási jackpotot!

2014-12-12
Tyler Nilges 1 millió dollárt, azaz közel 250 millió forintot nyert egy olyan Monopoly Millionaires’ Club szelvénnyel, mely tévedésből került kiállításra.

 

A 22 éves férfi egy olyan szupermarketben dolgozik, ahol lottószelvényeket is árulnak, és november 7-én pont a lottóárusító pulthoz volt beosztva. „Egy vásárló egy Show Me Cash, egy Lotto és egy Mega Millions szelvényt kért.” – mesélte. Nilges véletlenül egy Monopoly Millionaires’ Club szelvényt nyomtatott ki, amit a vevő nem kért, így a gépi számokkal megjátszott szelvényt a pult kirakatába tette, és reménykedett, hogy majd egy másik vevő elviszi. Nilges óriási szerencséjére, senkinek sem kellett a feleslegesen kinyomtatott lottószelvény. A műszak végén még mindig nem tudta, hogy mihez kezdjen vele, hiszen a szelvényt már nem lehetett töröltetni. „Azt gondoltam, ’Oké, nem fogom ezzel összezavarni az elszámolást’, és úgy döntöttem, hogy az a legegyszerűbb, ha kifizetem.” Valószínű, hogy ez volt élete legjobb döntése, hiszen a szelvénnyel később 1 millió dollárt nyert!

 

Nilges a nyeremény átvételekor még elmesélte, hogy hébe-hóba szokott játszani a Missouri Lottery játékán, de ez volt az első, hogy valaha Monopoly Millionaires’s Club szelvényt vett. Az ápolónak tanuló szerencsés nyertes még nem igazán tudja, hogy mire költi majd a pénzt, de elköltözni nem akar Missouriból.