Michael Owen a BetVictor új arca

2014-02-18
Hároméves szerződést írt alá a céggel az egykori sztárjátékos, ez idő alatt a márkát fogja képviselni.

 

Owen korábban a Liverpool, a Real Madrid és a Manchester United csatára is volt, most a BetVictort, a Victor Chandler csoport egyik tagját szeretné győzelemre vinni a piacon. Mindkét fél nagyon elégedettnek tűnik a szerződés létrejöttével.

 

Victor Chandler úgy fogalmazott, hogy "Michael egy igazi sport ikon, mindenhol egyből felismerik a világon, ezért örülünk, hogy a golbálisan elérhető márkánk, a BetVictor képviselőjévé vált. Michael nagyon szereti a lóversenyt és persze a focit, ezekről fogja nézeteit kéthetente megosztani az oldal ügyfeleivel."

 

Owen szerint "Örömmel jelenhetem be a BetVictornál elvállalt nagyköveti feladataimat. A sport terén elért tapasztalatom és tudásom, valamint a szociális médiában kialakított kapcsolataim miatt is nagyon várom, hogy segítsek a BetVictor cégnek fejlődni és új piacokra betörni."

 

A szerződésben szerepel még egy havi egyszeri cikkírás, melyet Michael már meg is kezdett. Február 10.-én próbálkozott néhány Premier League meccseredmény megtippelésére. Sajnos nem sikerült túl jól, ugyanis a nyolc tippje közül egyik sem jött be...

 

Michaelnek nem ez az egyedüli munkája. Szerződésben van a BT Sport-tal, ott is Premier League eredményeket kommentál, valamint a Manor House Stables nevű versenyistállóban is vállalt megbízatást.