Metz - FTC: A 62-gólos meccs után ismét overre megyünk

2021-01-24
Egy hete találkozott a két együttes a Bajnokok Ligájában, és a Fradi szokásához híven esélytelenként nyerni tudott. Jellemző erre a Fradira, hogy ha a bukik leírják, esélytelenként kezelik, akkor nyer. Ezúttal is esélytelen...

Metz - FTC

Női kézilabda BL

 

Online sportfogadás tipp: 56.5 gól felett

Unibet odds: 1.95

Kezdés: 2021.01.24. 16:00

 

Emlékezzünk csak az Esbjerg elleni meccsre, ahol 27.00-es szorzón nyert az FTC foghíjas kerettel, vagy a múlt heti Metz elleni csörtére, ahol szintén esélytelenként győzött. Legalábbis szorzók alapján volt esélytelen, mert egyébként elég kiegyensúlyozott találkozóra számíthattunk. Az is lett, 32-30-as FTC siker, de nagyon egy súlycsoportban voltak a felek.

Lényeg a lényeg, most ismét megmérkőznek, de már Metzben. Mayonnade csapata remek kézit játszik, gyors, gólra törő játék, persze benne van a hiba is, de mivel gyorsan játszanak, így a lövés-szám az átlagtól magasabb a franciáknál.

Rengeteg gólerős játékosa van, mindenféle típusú spílerből akad, akár posztokra vetítve. Itt a budapesti meccsen Nocandy akkor törte át lendületből a Fradi védelmét, amikor akarta, főleg a 2. félidőben, amikor a szufla fogyott. Ott már gólra gól volt a válasz, óriási mák, hogy Szucsánszki Zita reneszánszát élte, hét lőtt góllal, melyek között volt több is, ami épphogy bevánszorgott. De talált gólokat az FTC, Malestein is hozott jópár gólt, Bölk is próbálkozott, nagy győzelem volt az. Szerencse, hogy Sakóék nem nagyon fogtak semmit.

Viszont az eléggé aggasztó volt, ahogy Kanor és Nocandy megtalálta a rést a védelmen, és ez valószínűleg nem fog változni. Félő, hogy ezúttal a Metz remek beállósai is tesznek majd a közösbe. Illetve nem félő, a tipp szempontjából ez lenne a jó, más kérdés, hogy a Fradinak nem jön majd jól. Szélekről sem volt annyira acélos a Metz, Luciano több ziccert is rontott, Bont is nagyon hamar elfogyott, de nem is nagyon erőltetett semmit a francia csapat, mert a Nocandy-Kanor páros a tengelyben akkor ment ziccerig, amikor akart. Ha most még a szélekre is lemegy majd a labda, vagy beállóba, valószínűleg bőven 30 fölé megy a hazai csapat, aztán a Fradinak is menni kell majd, mint a güzü. Ez is olyan meccs lesz, ahol a gólok dominálnak, és nem a védekezések.

Címkék: sportfogadás, tipp,