Messi: Nem szalaszthatunk el egy ilyen esélyt

2014-05-09
Lionel Messi, az FC Barcelona sztárjátékosa szerint óriási lehetőséget kaptak azzal, hogy a Real Madrid csak 1-1-es döntetlent ért el a Valladolid otthonában.

 

"Nem szalaszthatunk el egy ilyen esélyt. Sokkal jobban állunk, mint néhány héttel ezelőtt. A bajnokságban előttünk áll a lehetőség, ráadásul nem a többi eredményen, hanem kizárólag rajtunk múlik a dolog" - idézte a klub honlapja a négyszeres aranylabdás támadót.

 

A Barcelona az elmúlt fordulóban hazai környezetben csak 2-2-es döntetlent játszott a Getaféval, a listavezető Atlético Madrid azonban kikapott a Levante vendégeként, míg a Real Madrid előbb hazai pályán a Valenciával, majd szerdán a Valldoliddal idegenben is döntetlent játszott. A katalánok hátránya két fordulóval a vége előtt három pont az Atléticóval szemben, vasárnap az Elche vendége lesz a gárda, míg a fővárosiak a Málagát látják vendégül.

 

Amennyiben a papírforma beigazolódik és mindkét gárda nyer, akkor a zárófordulóban "bajnoki döntőt" rendeznek a Camp Noúban, ahol ha a Barca legyőzi az Atléticót, akkor bajnok.

 

Forrás: MTI

Címkék: labdarúgás,