Megszűnik a Magyar Vízilabda Szövetség honlapja

2013-05-02
A hónap végén anyagi okok miatt megszűnik a www.vlv.hu honlap, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos weboldala - ezt maga a szerkesztőség jelentette be csütörtökön az olvasóknak írt nyílt levélben.

 

    A honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) jelenlegi elnöke kezdeményezésére jött létre, s a 2007-es melbourne-i világbajnokság óta folyamatosan követte a legnépszerűbb magyar sportolók közé tartozó férfi vízilabdázók tevékenységét. Itt jelentek meg elsőként a csapattal és a játékosokkal kapcsolatos legfontosabb információk, s a szerkesztőség munkatársai a helyszínről tudósították a válogatott szinte valamennyi szereplését az elmúlt hat évben. A vlv.hu nagy népszerűségre tett szert a sportág rajongóinak körében, facebookos oldalát csaknem húszezren követik figyelemmel, s a szerkesztőség a magyar férfi vízilabdasportról szóló tájékoztatás első számú hírforrásává vált a hazai és mind gyakrabban a külföldi médiában is - áll a nyílt levélben.

    A most bejelentettek szerint a vlv működése anyagilag ellehetetlenült, miután az MVLSZ kezdeményezte az együttműködési megállapodás megszüntetését. A szerkesztőség - elköszönve az olvasóktól - bejelentette, hogy a bajnoki véghajrá küzdelmeit még tudósítja, majd május 31-én bezár.

 

Forrás: MTI

Címkék: vízilabda,