Megszületett az idei első dollármilliomos a PokerStars online kaszinójában

2018-03-12
Egy norvég játékos nyert 1,6 millió dollárt - tehát úgy 404 millió forintot - a Genie Jackpots elenvezésű nyerőgépen.

 

A „zetheriver” nicknevű játékos - aki korábban döntős volt a PokerStars Sunday Million elnevezésű pókertornáján – pörgetésenként 10 dollárt kockáztatott, és sikerült öt Jackpot King szimbólumot kipörgetnie. Miután belépett a bónuszkörbe, a norvég játékosnak sikerült megszereznie a super spin-hez szükséges kombinációt.

A befektetése aztán sokszorosan megtérült, hiszen feloldotta az 1.608.448 dollár (mintegy 404 millió forint) értékű Jackpot King jackpotot.

 

“Mikor a kerék megállt a jackpoton, egy tizedmásodpercig biztos voltam benne, hogy lefagyott a program. De aztán mikor megjelent a gratuláló képernyő, és a pénz egyszer csak megjelent a PokerStars játékosi számlámon – nem kaptam levegőt… egyszerűen nem tudtam elhinni. Annyira örültem.” – mesélte a játékos a PokerStars sajtós csapatának.

 

A játékot egyébként a Blueprint Gaming fejlesztette, és a Jackpot King hálózat részét képezi. Bár a főnyereményt az elmúlt években már többször is megnyerték más oldalakon, ez az első olyan alkalom, hogy valaki a PokerStars online kaszinójában nyerte meg ezt a progresszív jackpotot.

 

 

“Zetheriver” nem most először ízlelte meg a sikert a PokerStars oldalán. 2014-ben negyedikként végzett a Sunday Millions tornán, mellyel 120 ezer dollárt nyert. Úgy tűnik tehát, hogy a magukat profinak valló pókeresek is csak-csak használják a PokerStars online kaszinó felületét, mely ellen kezdetben a komoly játékosok igencsak prüszköltek.

 

A PokerStar online kaszinójában – mely a Gaming Intelligence szavazásán nemrégiben elnyerte az Év kaszinószolgáltatója címet – a tavalyi évben egyébként kilenc dollármilliomos született, közülük heten a PokerStars saját fejlesztésű Millionaires Island és Stars Mega Spin elnevezésű játékain játszottak.