Megnyílt a világ legnagyobb élő kaszinó stúdiója

2017-02-13
A Playtech Lettországban, Rigában nyitotta meg a világ eddigi legnagyobb következő generációs, élő kaszinó stúdióját.

 

A Riga óvárosában, a 16. századi városfalra épített, 8.500 négyzetméteres stúdió mellett eltörpül minden eddigi élő kaszinó stúdió.

Az épületben jelenlévő technikai arzenál is páratlan: több száz hipermodern kamera közvetíti az egyedileg készített asztalok történéseit, kifinomult ellenőrzési és felügyeleti rendszer jelenléte mellett. A stúdióban van egy hatalmas kampusz is, ahol a Playtech személyzetének képzését fogják tartani.

Az új létesítmény minden négyzetcentiméterét gondosan megtervezték, és jövőbemutató, eddig soha nem használt megoldásokkal, szoftverekkel és hardverekkel szerelték fel, melyek a cég ígérete szerint egyedülálló, eddig soha nem tapasztalt játékélményt nyújtanak majd a felhasználóknak.

 

 

Az óriási kereslet miatt lesz lehetőség a stúdió további bővítésére, hogy az új ügyfeleket is ki tudják szolgálni – ennek részleteit később jelenti be a cég.

Az új stúdió fogja kiszolgálni a Playtech európai élő kaszinó szolgáltatásának legnagyobb részét, tovább öregbítve ezzel a cég hírnevét, mint az élő kaszinó játékok elsőszámú szolgáltatója. A Playtechnek vannak már stúdiói a Fülöp-szigeteken, Spanyolországban és Belgiumban is, nemrég pedig az újonnan megnyílt román piacon is elindította tevékenyégét.

A Playtech ONE Omni-channel szolgáltatás részeként a Playtech Live lehetővé teszi a játékosoknak, hogy bárhonnan, bármikor, bármilyen készülékkel, egyetlen felhasználói fiókkal hozzáférhessenek a játékokhoz. 

Az 1999-ben alapított, a londoni tőzsdén jegyzett Playtech több mint 130 liszenszet birtokol világszerte, és 5.000 alkalmazottat foglalkoztat 13 országban.

 
Címkék: kaszinó,