Meghosszabbította megállapodását a bwin és a MotoGP

2011-12-19
Az online sportfogadással foglalkozó vállalat 2013-ig szponzorálja a gyorsasági motoros világbajnokságot

A bwin meghosszabbította megállapodását a MotoGP tulajdonosával, a Dorna Sports S.L.-el, így az online fogadással foglalkozó vállalat a következő két évben is a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság szponzora lesz. A bwin és a Dorna Sports S.L. együttműködése 2004-ben kezdődött, a mostani egyezséggel pedig megerősítették, hogy a bwin lesz a névadó szponzora a MotoGP jerezi Spanyol Nagydíjának valamint a Brnóban tartandó Cseh Nagydíjnak. Mindemellett a bwin megjelenik a misanói, a mugellói és a silverstoni nagydíjon is. 


A bwin jelenléte mindegyik pályán valamint a boksz utcában és a startvonalnál is szembetűnő lesz. Szintén felismerhető lesz a márkajelzés a dobogó mögött, a sajtótájékoztatókon valamint az interjúk háttereként is, amelyekhez speciális LED világítást alkalmaznak majd, tovább erősítve a bwin elkötelezettségét az innováció és a technológiai fejlődés mellett. 


„Büszkén jelentjük ki, hogy további két évre meghosszabbítottuk együttműködésünket a MotoGP-vel. A gyorsasági motoros világbajnokság az egyik legizgalmasabb sportág, amely tökéletesen illeszkedik a bwin márkanévhez, és amelyet nézők millió követnek a különböző tévécsatornákon minden évben” – mondta Norbert Teufelberger, a bwin.party társ-vezérigazgatója. 


„A bwin és a MotoGP megállapodása az elmúlt hét évben egyet jelentett a megbízhatósággal, az innovációval és a növekedéssel. Ezért is örülünk annak, hogy tovább folytatódik ez a gyümölcsöző együttműködés” – tette hozzá Pau Serracante, a Dorna Sports S. L. ügyvezető igazgatója. 


Címkék: sportfogadás,