Megépülhet az első kaszinó Fidzsi-szigetén

2013-06-17
A Fidzsi-szigetek első kaszinóját építő vállalat közleménye szerint elhárult minden akadály, és napokon belül indulhat Denarau-szigeten a több millió dolláros projekt.

 

A fidzsi-szigeteki kormányzat még 2011. decemberében adta meg a kaszinóliszenszet az amerikai One Hundred Sands cégnek, az építkezés megkezdését eredetileg a tavalyi évre tervezték.

Aiyaz Sayed-Khaiyum igazságügy-miniszter május végéig meghosszabbította az építkezés megkezdésének határidejét, és figyelmeztette a vállalatot a várható következményekre, amennyiben ez nem történik meg.  

 

Az eredeti ütemezés szerint az 500 nyerőgépet üzemeltető, 32 játékasztallal felszerelt kaszinó, melyben sportfogadó iroda, high-stakes terem és konferenciaközpont is helyet kap, idén októberben nyitotta volna meg kapuit, azonban a vállalat tulajdonosa szerint ez a mostani tervek szerint csak 2014 közepe-vége felé fog megtörténni.

A legújabb hírek szerint a One Hundred Sands havi 100.000 dolláros kötbérben állapodott meg a kormánnyal, melyet 2013. október 1-től fizetnek a kaszinó megnyitásáig. 

 


Nagyobb térképre váltás

Címkék: kaszinó,