Megálmodta a lottó nyerőszámait egy nő

2020-08-07
Egy ausztrál nő azokkal a számokkal nyert meg egy 700 ezer dolláros, azaz úgy 150 millió forintos jackpotot, melyeket 15 évvel ezelőtt álmodott meg.

 

A queenslandi hölgy elmesélte a lottótársaság munkatársainak, hogy a július 6-án vásárolt Gold Lotto szelvényén ugyanazokat a számokat jelölte be, melyekkel már évek óta játszik - írja az upi.com. „A számok álmomban jöttek elő úgy 15 évvel ezelőtt, szó szerint, egyesével láttam őket megjelenni, és azóta ezekkel játszom.” – mondta.

 

A szerencsés asszony elmesélte, hogy mikor meglátta a nyerőszámokat, azonnal tudta, hogy nyert. „Tudtam, hogy az én számaim azok, mert már annyiszor jelöltem be őket a több mint egy évtized alatt. Ezek a számok mindig jók voltak hozzám, többször nyertem már velük kisebb összegeket az évek során. Ez fantasztikus!”

 

Foto: The Lott

 

Az övé volt az egyetlen telitalálatos szelvény, így egyedül tehette zsebre a 700.000 dolláros, azaz úgy 150 millió forintos főnyereményt.

 

"Mindig olyan helyzetben akartam lenni, hogy segíthessek a családomnak, és most megtörtént." - nyilatkozta. "Az biztos, hogy ezzel az összeggel egy kicsit korábban vonulhatok nyugdíjba, mint gondoltam." - örvendezett. Így tehet majd az a szerencsés játékos is, aki szombaton megnyeri a világ jelenlegi legnagyobb jackpotját kínáló Powerball lottó 158 millió dolláros, azaz 46 milliárd forintos főnyereményét.  

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél 

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán

 

Címkék: lottó, lottónyertes,