Megálmodta, hogy nyer a lottón, és úgy is lett

2018-09-27
Egy ausztrál férfi új értelmet adott a “valóra vált álom” kifejezésnek, miután pár héttel azután, hogy egy lottónyereményről álmodott, valóban sorsfordító összeget nyert.

 

A Sydney-ben lakó férfit még az igen csekély nyerési esély sem tántorította el “elhatározásától”, miután megígérte feleségének, hogy meg fogják nyerni a Set for Life elnevezésű lottójáték főnyereményét.

 

Az álom aztán tényleg valóra is vált – a házaspár megnyerte a fődíjat, így a következő 20 évben havi 20 ezer dollárt, tehát úgy 4 millió forintot fog kapni. (A nyerőszámok a 22, 37, 18, 31, 27, 3, 12, 16, a bónusz szám a 8 és 34 voltak.)

 

“Három héttel ezelőtt azt álmodtam, hogy nyertem a Set for Life lottón.” – mesélte a férfi az újságíróknak. „Aztán tegnap, mikor a parton üldögéltünk, ránéztem a feleségemre, megfogtam a kezét, és azt mondtam neki: ’Nyerni fogunk valamit, csak várd ki a végét’ Az álmom után egyszerűen volt egy olyan erős érzésem, hogy nyerni fogunk, és kiderült, hogy igazam volt.”

 

 

Felesége azt nyilatkozta, hogy most csak abban reménykedik, hogy férje nem kap szívrohamot, miután az utóbbi pár napot fel-alá ugrándozva töltötte. „A férjem épp tegnap mondta: ’Én mondom, mielőtt jövőre nyugdíjba vonulok, nyerni fogok, érzem.’”

 

Tengerentúli utazás, felújítás, korai nyugdíj – ezek szerepelnek a házaspár listájának élén. „A férjem mindenképp azonnal nyugdíjba vonul, én pedig átmegyek részmunkaidőbe. Aztán elmegyünk Lengyelországba, és meglátogatjuk a családunkat. Jövőre átköltözünk Surfers Paradise-be, Queensland-be, mert ott vettünk birtokot, de még sok munka van vele, úgyhogy a pénz egy részét a felújításra fogjuk költeni.” – nyilatkozták még terveikről.

 

A magyar Ötöslottó álomjackpotját ugyan a hétvégén megnyerte valaki, de nincs ok a kesergésre, hiszen a legnagyobb összeurópai lottójáték, az EuroMillions Szupersorsolásának szuperjackpotja egyre csak halmozódik, és így péntek este már 151 millió euró, azaz 49 MILLIÁRD forint lesz a tét! A Szupersorsolásról bővebben korábbi cikkünkben írtunk.