Még nem talált gazdára az EuroMillions lottó 40 milliárdos főnyereménye

2013-06-12
Már a harmadik halmozódásnál tart a szupernyeremény a Superdraw kihirdetése óta.

 

Nem mosolygott rá a szerencse még senkire Európában, pedig sokan szeretnék megnyerni az álomnyereményt, amely a legtöbb résztvevő országban adómentes jövedelemnek minősül. 

Igaz, a telitalálat esélye 1:116,5 millióhoz, tehát majdnem harmadannyi esélyünk van, mint a mi "legnehezebb" Ötöslottónkat eltalálni.

 

Az EuroMillions szabályai között van, hogy a jackpot 190 millió eurónál tovább nem emelkedik, amennyiben ezt a plafont eléri, a nyereményt az egyhibás, azaz 5+1-es szelvények tulajdonosai között osztják szét.  

Ez a mostani összeg egy Superdraw, tehát soron kívüli halmozódás miatt ugrott hirtelen ilyen magasságokba, és mivel emiatt nagy sajtóvisszhangott kapott, sok játékos követi figyelemmel a húzást. 

 

Egy ilyen mesés jackpotnál a világ nagy részének, köztük a magyaroknak is megindul a fantáziája, és szeretne részt venni a jackpotért folytatott küzdelemben. Ha nincs rá lehetősége, hogy személyesen, az adott ország lottózójában vásárolja meg a szelvényt, más módon kell megtennie azt. Ennek az űrnek a betöltésére jöttek létre a lottóközvetítő oldalak, amelyekről továbbiakat itt olvashat.